cnskmc son durumlar nasıl sizlerde ? ben 31+2 deyim artık eğilemiyorum uzun süre oturarak tv izleyemiyorum geceleri cok sık uyanır oldum büyüyor ve kabına sığmıyor artık kızım 🥴
merveklyc cnskmc 31+5 deyiz eğilemiyorum yürüyüş yaparken çok zorlanıyorum oturamıyorum sürekli uzanmak istiyorum karnım kasılıyor fenayım🤧🤧🤕🤕
Nurayademir cnskmc 32+5 deyız bel ağrılarım biraz daha arttı ve bazen adet agrısı gbı agrım oluyor sık tuvalete cıkıyorum basından beri arttı biraz ama olsun sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil 😌😊
HavvaMerve cnskmc 32 haftalık bal kızımla yuvarlana yuvarlana gidiyor bakalım 🤰🏻😂 bu hallerimize de çok şükür bugün kontrolüm vardı doktor bayram da seninle buradayız dedi bayram da sezaryen olacağım Allah’ın izniyle inşallah ☺️
Zeynep_ayaz 32+1 olduk kizcemle karnim surekli sertlesiyor mide yanmalarimda artti 🤦♀️ belimde kitleniyo surekli
cnskmc Zeynep_ayaz fatmamrcn merveklyc Merveorhnoglu bende uzun süre ayakta kalamıyorum sırt agrılarım arttı ve her ayaga kalktıgımda wc ye gidiyorum artık 😂 temmuz sonu gözüküyor dogum biraz daha şişince nasıl olcak bilmiyorum 🤷🏻♀️
fatmamrcn Ben de 31+3 üm bel ağrım iyice arttı ayakta çok kalamıyorum, çok sık wcye gidiyorum tekmeleri de iyice sertleşti😄
Merveorhnoglu Bende 30+3 haftalik gebeyim ama cok sukur hic boyle dertlerim yok henuz. Arada cok nadir oluyor geciyor. Agirlasmadim henuz umarm boyle rahat tamamlarim 🤗
Mammyy 31+3 teyiz. Bel ağrısı bu hafta baya zorluyor onun dışında başka bir sorun yok çok şükür 🤭 heycanla kontrolleri bekliyorum kaç kilo oldu acaba diye 😅
Zeynebakman 31+6dayım. Bebeğimin hareketleri biraz azaldı. Eskisi gibi sık sık hareket etmiyor. Fazla ağırlaşmadım. Hala işlerimi yapabiliyorum. Bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak.🤭
Ertan-tina82 HavvaMerve Benim doktorum da bayram çocuğu olur dedi ikimizin doğum aynı günlere denk geliyor 🤗 Bizde sezeryan olucaz Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Semakrr Bizde bugün 31 haftalığız ama çok şükür rahat geçiriyorum 🤗 sadece geceleri tuvalete gitmem arttı 😊
HavvaMerve Ertan-tina82 Bayramda çifte mutluluk ☺️ Kaç haftalıksınız nasıl gidiyor ağırlaştınız mı ödeminiz falan var mı
Ertan-tina82 HavvaMerve Aynen öyle çifte bayram çifte mutluluk Allah’ın izniyle inşallah 🙏 32 +2 haftalığız çok şükür 🙏 evet ağırlaştım ve ağrılarım çoğaldı… Ya sizin kaç haftalık? Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah 🤲