Zeynepnacar 31. Haftadayım, üç gündür kasılıyor karnım. Bebeğim bir yerde top gibi oluyor, var mı yaşayan kızlar ya nst de de bişey çıkmadı çok şükür. Ama niye böyle oluyor 😐
FeriDEniz Zeynepnacar magnezyum eksikliği, az su içme gibi durumlardan olabilir. Ya da çok yorulduğun için. Günde 10dan, saatte 4ten fazla oluyorsa önemli demişti doktorum
ecemsuu Zeynepnacar benimde 31 haftadan beri var 33 haftamdayım erken dogum riksim var adalat verdi doktorum Allahım yardımcımız olsun inşalllah
Anneadayi Zeynepnacar canım ben 30 haftadan 35 haftaya kadar çektim her defasında normal normal deyip geri yolladılar. 35. Haftada enfeksiyondan ateş yaptı vücudum mecbur sezeryana alindim
Ozgezafer Zeynepnacar e şükür o zaman zaten açıklıkta olsa serum ve iğnelerle durdurmaya çalışırlar hemen
Zeynepnacar [bilinmeyen] magnezyum kullanıyorum canım. Progestan da kullanmaya başladım bugün fitil olarak. Erken doğum olmaz inşallah ya hayırlısıyla zamanında sağlıkla gelsin evlatlarımız
Zeynepnacar FeriDEniz inan magnezyum olsun bol su tüketimi olsun hepsini yapıyorum. Geçmiyor bi türlü, ayağa kalktığım gibi karnım taş kesiliyor
Zeynepnacar Anneadayi ay bu enfeksiyon zaten beni öldürdü, azosilin diye bi antibiyotiğe başladım inşallah geçer canım. Senin bebeğin nasıl peki küveze alındı mı😔
Kubra3458 Zeynepnacar Bana da hamileliğim sürecinde oldu nst de cıkmamasına ragmen karnım top gibi oluyordu.Şuan 40hafta olacak bebek hiçbir şey de olmadı endişe etme canım
Anakralice 31.haftada bendede aynı şey oldu nst de sancı çıkmadı doktor gaz sancısı olabilir dedi ve fazla yoruldugundada bebek kendini topluyo 33.haftadayım o sertlik hala var :(
Zeynepnacar Mercan89 32. Haftadan sonra rutin başlatıyor doktorlar, benim kasılmam olduğu için nst de bakalım sancın var mı dedi. 24. Haftada bile nst ye bağlanan var canım
Tugceus Zeynepnacar bende 31+6 yım bu hafta hep kasılmayla geçti hiç rahat değilim salı günü kontrolum var inşallah bişey çıkmaz Allah sağ sağlim vaktinde kucağımıza aldırsın inşallah
Zeynepnacar [bilinmeyen] bizde hayırlısıyla o haftalara gelseydik bi canım 🐣 Adalat nst de kasılman çıktıda mı verdi doktorun? Ben bir sorsam mı bana vermedi. Bi de faydası oldu mu kasılmalarına