SleymanMerveDizlek Bayanlar bugün benim kanamam oldu 6 haftalık gebeyim acil kadın doğuma gitti progesteron iğne yaptılar düşük tehlikem varmış birde hapını yazdı böyle bir olay yaşayan varmı ?
1PrensAnnesi SleymanMerveDizlek ohoo yaşamayan çok daha az bence ☺ Geçmiş olsun cnm bol dinlen hemen herkes yaşamıştır bunu çok şükür atlatılıo dikkatli ol kafii
Cigdembakar SleymanMerveDizlek çoğu insan yaşar bunu başlarda iğne etkili zaten haplada kanamayı durdurmak ve düşüğü engellmek için vermş doktrnz inşallh sorn olmaz korkmayın 😊
Gupse SleymanMerveDizlek canım geçmiş olsun öncelikle ilk gebeliğimde kanama oldu. Kanamadan sonra iğne yapıldı ama geç kalındı maalesef çocuk düştü kürtaj oldum.2.sinde doktor günlük vajinadan olan progestan krem verdi ne kanama oldu ne bişey çocuk da tutundu çok şükür ama benimki planlı gebelikti öyle yani inşallah bişeycik olmamıştır sana.ama haptan ziyade vajinadan olan daha etkili diye söyledi doktorum ...
SleymanMerveDizlek 1PrensAnnesi saol canım yat dinlen su bile içmeye kalkma dedi zten ama öylede nasıl olcak bilmiyorum 😊
1PrensAnnesi SleymanMerveDizlek yapılıyo valla ☺ Aç tv yi film izle yanınada al 3 litre bi şişe akşama kadar uyu uyan izle yapacak bişey yok yavrular iyi olsun bu günler kolay geçer