Bsragklp Merhaba kızlar 18 haftalık hamileyim bebeğimi daha hissetmedim çevredekilerde neden hissetmedin fln dıyo endişeleniyorum ultrosonda cok hareketli acaba benim gibi olan varmı 😳 kaçınca haftada hissettiniz
Nzlozkn Bsragklp her gün bununla ilgili bir ton post açılıyor hiç mi denk gelmiyorsunuz acaba 😥 aynı haftadayız çogumuz hissetmiyoruz içinizi ferah tutun 20 den sonra anca hissediliyor diyorlar aynı konu başlıklı postlardaki yorumlara bakın içiniz rahatlasın
edauyanik Bsragklp ben ikinciye hamileyim kızımda nerden baksan 6. Aydan sonra hissettim bu erkek ama şuan 18 haftalığız hala hissetmiyorum annem ikidebir diyor nasıl hissetmiyorsun mutlaka hissetmen gerek bu zamana kadar diyor ama yok yani hissetmiyorum daha
Mltm88 Bsragklp Çok normal..Benim 3.hamileliğim 17 haftalıkken çok küçük hissettim..19′da belirginleşmeye başladı
Buseninannesi_21 Bsragklp 19 da minik minik hissettim 21 de net hissettim hiç durmadigi haftaydi o da 😀
Havvamu Bende sabırsızlıkla bekliyorum hic hissetmedim henuz 15haftayiz 20.hafta hatta daha sonrasi bile hissedebilen var..aynen ultrasonda hareketli ama bende hic hissedemiyorum😢bi de kiz gec hissedilirmis cinsiyette bilmiyorum daha ama..