Yagmurustalar Kızlar 3-4 gündür boğazımda bişeyler takılıyormuş gibi hissediyorum. Sonrasında da yemek borumda bir sürü şey varmış gibi ağırlık ve hafif yanma hissi oluyor. Yaşayanlar bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi?
Deryaa43 Yagmurustalar kusma mide bulantıların vs. çok olduysa eğer bu yüzden olmuş olabilir boğazın tahriş olması sonucunda oluyor diye biliyorum canım geçmiş olsun sıcak bişeyler iç ılık ballı sütünde faydası oluyor
Aysenur0022 Yagmurustalar Yagmurustalar geçen hafta iki gün aynı his bende de oldu sonrasında midemde de yanma başladı. Midemden boğazıma kadar yanma oldu birkaç gün sürdü. Ben midemin yandığını çok geç idrak edebildim çünkü ilk defa midem rahatsızdı. 23 haftalık hamileyim bu arada
Demojna Yagmurustalar tiroid değerlerine bir baktırın isterseniz, ben de tiroid ilacımın dozu çok geldiğinde öyle hissediyordum doz ayarlanınca geçti
Yagmurustalar Deryaa43 hayır gebeliğimin başlarında çok mide bulantısı çektim ama yalnızca bir kes kustum. O da yakın bi zamanda değil 😔 boğazımda sanki takılı kalan bişey varmış gibi hissettiriyor en iyisi bi doktora görünmek olucak sanırım çok teşekkür ederim ☺️
EcmBrls Reflu olabilir midenize baktırın diğer bir olasılık sinirsel olması. Ben de yaşadım psikolojik dediler ama sonra mide ile alakalı olduğunu öğrendik mide asidi yapıyormuş o tıkanmayı.