cennetkokulum_ Hanımlar göbek deliğinize hafif dokununca bebeğinizin kordonunu hissedip seven var mı benim gibi yalnız mıyım acaba bu konuda 😁😁🤭
Denizyildizii cennetkokulum_ göbek deliğiyle ne alakası var ki cnm. Ayrıca kordon yumuşaktır çok hissedeceğini zannetmiyorum
Misto cennetkokulum_ bravo valla kordon olduğu kanısına nasıl vardınız.Ben oralarda biseyler hissetsem bile kordon olduğu hic aklıma gelmez çünkü kordon öyle karnın yüzeyinde hissedilen bişey değil.
Pelinbyrktrlr cennetkokulum_ Kordon o kadar yüzeye yakın değil ki.. Ben de göbek deliği etrafında öyle bir sertlik hissediyordum miyommuş meğer doktor gebelikte büyüdüğü için eline gelebilir demişti 😃😃
cennetkokulum_ Esraali biraz yumuşak ama göbek deliğine dokununca hissediyorum gerçekten kıkırdak gibi yumuşak aynı
cennetkokulum_ Denizyildizii valla ilk başlarda hafif bi şekilde hissediyodum ama şu an 9 hafta 6 gunluguz dokununca bariz şekilde belli oluyo
cennetkokulum_ Misto tam göbek dediğinize biraz hafif parmağınızla bakın nr demek istediğimi anlayacaksınız da yalnızmışım demek ki ben herkes olmasa bile çoğunluk farketmiştir diye düşünmüştüm
Misto cennetkokulum_ deneyim bakalım merak ettim doktorumada soracağım böyle biseyi hissetmek mümkünmü diye çünkü bebeğimle ilgili bişeyeler fark edince çok hoşuma gidiyor😊😊
Denizyildizii cennetkokulum_ hayır bi ucu plesentadadır bi ucuda bebektedir yani sizin göbek deliğinizle hiç bir alakası yok kordonun
cennetkokulum_ Denizyildizii yanı bilemiyorum yanlış mi hissediyorum ama böyle bildiğiniz kordon tırtıklı şekilde olur mesela aynı öyle ama bi doktora da soralım ama öyle hissettiğim için sordum yanlış anlasilmak asla istemem kusuruma bakmayın
Denizyildizii cennetkokulum_ sen yanlış hissetmişsin cnm 😊çünkü dediğim gibi bebek kordonu orda değil plesentaya bağlı onuda hissetmen mümkün değil😊
Denizyildizii cennetkokulum_ https://resimyukle.io/r/pHoSf8F7Rv bu resme bakarsan ne demek istediğimi anlarsın😊
cennetkokulum_ Denizyildizii anladım demek ki yanlış hissediyormuşum kusura bakmayın vaktinizi harcadım