yeteravci 21 haftadayiz bebegimde böbrek genişlemesi olduğunu söyledi napmam gerekiyo dedgimde hiç bisey yapmicaz beklicez kendiliginden gecebilir dedi erkek bebeklerde daha sık ortaya cıkıyormus geçmezse sıkıntıymıs basina gelen varmi😢
Senayyalcin yeteravci Benimde aynı hafta detaylı ultrasonda bebeğimin sol böbreğinde 5 mm büyüme görülmüştü ve gerçekten dediği gibi muayenelerde takibi yapıldı büyüme devam etmedi şuan doğdu ve gayet sağlıklı çok önemli bi detay olmadığını söylemişti bana radyoloğum erkek bebeklerin %80inde görülüyormuş canınızı sıkmayın 😊
Gzmkol yeteravci benim de 7ydi 10u gecmısti bu ay cok moralım bozuldu ama erkek bebeklerde normal demıstı doktor umarım daha fazla buyumez dpgumdan sonra takıp edilecek dedi 🤦🏽♀️😞
Merguse yeteravci 28 haftalıgım ve bugun devletteki doktor aynısını söyledi gensileme olmus hemn ayrıntılıya gir dedi ayrıntılıya girdim ve 8.1 mmydi özele gittim dedim böyl böyle diyolar böbreklerinde hic bir sıkıntı yok dedi genislemede yok dedi dinleme onları dedi sıkıntı olsa söylerdim dedi istersen senda baska bir doktora git bir görün kendini üzme
Aysekrcy yeteravci benim kızıödada o haftalarda vardı sonra düzeldi cnm erkek bebeklerde düZelmezse sünnet oluyo ve geçiyo hemen hiç sıkma canını
yeteravci Senayyalcin teşekkür ederim canm ya afe çapinda genişleme sol böbrek 6 milim sag böbrek 4.5 mm yaziyo