Boncukgiller003 Doğum ağrıları başlayınca veya nişan şu vs gelince pamuğa bol miktarda zeytinyağı koyup vajinaya koymak doğumu kolaylaştırırmış. Duydunuz mu hiç 🙄 rahim ağzını yumusattigi için kesisiz yirtiksiz doğum oluyormuş. Bir kaç kişiden duymuştum
gulin-35 Boncukgiller003 bence dogru bısey degıl ne kadar sterıl bılmıyoruz ılıskınınde dogumu kolaylastırdıgı soylenıyor spermın rahım agzını yumusattıgı falan
inci_34 Boncukgiller003 vallahi canım elimden geleni yap tabi hersey Allah dan ben 37den beri nelerrrrrrrrrrrr yaptım 6saat suni sancı cektim sonra sezaryana alımdım ne yapacaksanız erkenden başlayın 37ye bırakmayın tavsiyemdir
Havvamu Ben instagramda bi doktorda gördüm zeytinyağı ile masaj yaptigini yırtık vs olmadigini söylüyordu bence dogru ben olsam denerim ama pamukla vsdegil direkt sürüp masaj seklinde
aslihanakin Boncukgiller003 pamukla vs değilde elinizle masaj şeklinde olabilir. Aidin Salihin kitabında da okumuştum ben bunu. Suyunuz geldikten sonra zeytinyağı sürülmesini tavsiye ediyordu yırtılma vs olmaması için. Bir-kac ebeden de sadece bunun etkili olmayacağını bol squat yapmak gerektiği ve bol su tüketmek gerektiğini de duydum. Su tüketmek vücudu içten nemlendiriyor diyordu. Squatta kasları etkili kullanabilmeye yardımcı oluyormuş.. Birde doğum eğitiminin faydaları olduğunu söylüyor eğitim alanlar. Nefes egzersizlerini öğrendikleri için doğum anında doğru nefes taktiğini uygulamakta yırtılmak azaltıyormuş.
Boncukgiller003 aslihanakin doğum eğitimi aldım Nefes egzersizleri ve sguat hareketi yapıyorum. Bol bol merdiven inip çıkıyorm yürüyüş yapıyorum. Haftada iki kez ilişkiye giriyorum. Günde 7 tane hurma yiyorum ve normal TV izlerken bile sürekli olarak pilates topunda oturuyorum egzersiz yapıyorum. Bakalım insallah kolaylaşır 😅😂 37+3 haftalığız
aslihanakin Boncukgiller003 inşallah azalır 🤗 ben de henüz tecrübeli değilim çevremden duyduklarim okuduklarım bunlardı 😁 inşallah bebeğim normal gelmeyi tercih ederse tecrübe edeceğim 😅 bu arada dr um çatımın dar olduğunu söyledi 😅
endobeybi Boncukgiller003 mantık olarak fışşşştt diye kayıp çıkabilir bebe düşünsenize ne güzel olurdu