Nur_2013 Göbeğim sanki küçülmüş ve üst tarafı boşalmış gibi hissediyorum bebegin hareketleri de eskisi kadar aktif değil normal mi acaba aynı durumu yasayan var mi
meraklianne1 Nur_2013 annem de bana doğum yaklaşınca göbeğin düşer demişti 😳 ne kdar doğru bilmiyorum tabi sadece anne önerisi☺️☺️
Mom789 Evet benim de öyle oldu 37 oluyorum asagi indi yumuşadı gobegim hareketlerinde cok az yarin kontrole gidicem sordum yeri daraldi artık hareket azalır dedi kanala girmiş olabilir dedi yarin gorcez bakalim karın düşmesi ondan olabilirmiş
Mom789 Meryem_09 bana korkcak bisey yok artık daraldi alanı hareketleri kısıtlandi dedi ufakta olsa hareket ettigi için korkmadım ben hiç hareket etmese hissetmesem bi korku olusurdu ay Allah korusun
Meryem_09 Mom789 ufak kımıltılar var eskisi gibi şiddetli hareketi yok sadece dediğiniz gibi yerleri daraldı ondandır heralde
ilknuryakiskan Nur_2013 bebeğn yeri daralmış hareketleri kısıtlanmış kalp ritmi aynıydı sancılarım vardı aldılar solunum sıkıntısından 5 gün kaldı kuvözde ilk 2 gün entübe edildi