Senemunlu alimerve birde herkes isim oneriyor ama hic icimize sinmiyor. Kiz ismi cok zormus 🤦♀️ her ismi bir karakteri var kafamda
Merveselimmm Yeni nesil isimleri benim de hoşuma gitmiyor benim doğduğum sene de herkesin adını Merve koymuşlar okula başladım bı sınıfta 5 Merveydik şaka gibi 😂😂😂 o yüzden kızıma çok özel isim olsun dedim Mihrimah ismini verdik. Mimar Sinan’ın Mihrimah Sultan a olan aşkından etkilenmiştim içime de sindi 🌼
mihraprenses alimerve İpek alya alin mila falan var aklımda ama onlara da evet bu diyemedim önce olsa kızım olsa İpek koyarım diyordum şimdi ne tarafa dönsem bi İpek çıkıyo vazgeçtim o yüzden😀
Fatos01 Turti valla ne yalan söyleyeyim bende tekli isimlerden yanayım uyumlu diye yazmak istedim artık moda olmuş ikili isimler 🤷♀️ benim kızımın adıda Esila olcak 😊😇
Tuch Maysa:yazın açan çiçek İlay: ülkenin en güzeli İlya: yağmurlara hükmeden Liva : bayrak vilayet Afra: ayak değmemiş beyaz toprak, ayın 13. Gecesi Doğa Lilya : zambak çiçeği Benimde bunlar var aklımda ama çok kararsızım 🙄
Mom726272 Didi06 eşim ondan başka isim düşünmüyo nişanlıyken dahi kızım olursa esin koyalım demişti tabi ilki erkek oldu kız ismine yoğunlaşmamıştım
Nehiriiimmm Büyük kızımın adı Nehir Yaren ve doğacak kızımın adınıda Ömür Ahsen düşünüyoruz.Bakalım tam net değil ömür’de net olamıyorum özellikle.Ama çok hoşuma gidiyor.
Didi06 Nehiriiimmm Ömür çok güzel bence 🥰 Ahsen ismini iyi araştır ama canım. Ahsen eril bir isim aslında. Çok güzel erkek demek. Bu ismin kız versiyonu Hesna.