Rosanna Minikmucize1 Ben de çay tiryakisiyim ama çok içtiğim için günde 3 bardağa düşürdüm.yorumlardan benimde kafamda şöyle netleşti.Günde iki bardak çay içtiysem bir Türk kahvesi içicem.Bir bardak çay içtiysem bir kupa filtre yada iki türk kahvesi içiçem.Anladım ki hiç içmemek değil denge kurmak önemli
Minikmucize1 Rosanna bende çaycıyım ya hatta sabah kahvaltıyı çaysız yapamıyorum diye iki bardak sabah akşam bir bardak daha açık olarak içiyodum ama bugün üç çay bardağı tükettim farkında olmadan aslında😄 sonra canım kahve istedi öyle aklıma geldi üç çay bardağı çay içtim zaten diye o sıradada bu yorumları gördüm bugünde kahveyi es geçtim 🙄
Rosanna minuq haftada iki de azmış ya :) Herkesin doktoru farklı tavsiyede bulunuyor demek ki.ya da sizin genel durumunuza göre bakıp değerlendiriyor.tabi bize yaptıkları testlerde vücudumuzda ne eksik ne fazla görüyorlardır
Rosanna bastille Afiyert olsun.Bende içtiğim çay miktarına göre filtre ve ya Türk kahvesi içicem artık :)
birkedilianne Rosanna ilk 4 ay çay kahve her şey yasaktı. Şuan sadece 1 Türk kahvesi ve bol sütlü kahve hakkım var. Filtre biraz ağır kaçabilir. Doktorunuzu arayıp sorabilirsiniz
Rosanna birkedilianne sizin genel durumunuza göre demek ki yasakladı.Benimki de yiyecek içecekle ilgili hiç birşey demedi 3 Aydır.numarası da yok.Kontol günü soracağım artık
Rosanna gulin-35 sizinki de çok bonkör davranmış hafta da iki fincan hakkı olanları düşününce :) Keyfini çıkarın
bastille şöyle ama ben siyah çay, bitki çayı, cola, meşrubat vs içmiyorum çikolata da yemem. tek lüksüm sütlü filtre kahve🥲 çay tüketiyorsanız doktora danışın yine de
Rosanna bastille o zaman siz iki kupa içseniz de sorun olmaz muhtemelen.ben çayda içtiğim için bir kupa da karar kıldım.ilk kontrolde soracağım yine de
Rosanna Kmlltfy50 iNşallah.Allah bağışlasın üçünü de :). Ben 3 Aydır içmiyorum.Ve dediğiniz gibi abartmadan hevesimizi almakta sorun yok.içmiycem içmiycem dedikçe insanın daha çok canı çekiyor.Ve düşününce gebeliğinde bir türlü sigarayı bırakmayı başaramayan arkadaşlar da var.Bir adet filtre kahve mi zararlı bir tane içtiğin sigara mı daha Zararlıdır
birkedilianne Rosanna Hayır. Benim herhangi bir sağlık sorunum ve ya risk durumum yoktu. Hala da yok. Doktor sadece bunlar bebeğe faydası olan şeyler değil diyerek önlem amaçlı içmememi söyledi. İlk 4 ay herkes için zaten en dikkat edilmesi gereken aylar. Şuan zaten 2 hakkım var günde. Ama doktora göre içmemek daha iyi
gulin-35 Rosanna bonkor davranmasına cok sevındım cunku ask yasıyorum hamılelıgımın basından berı kahveyle 😀
Rosanna Loveme Ya o nescafe üçü bi arada falan tam bir zehir sakın içmeyin.En sağlıklısı Türk kahvesi ve filtre.bende soracağım kontrolde kaç kupa içeyim diye
Rosanna birkedilianne anladım doktorunuz baya özenli davranmış.BAzıları da kısıtlamamaktan yana demek ki.Benim de gayet sorunsuz bir gebeliğim var.Benim ki 3 Aydır sadece ilişki yasak dedi.keşke o da biraz yiyecek içeceğe el atsaydı.Ben kendim soracağım artık.
birkedilianne Rosanna Sorun aklınıza takılmasın tabi. Bizde 4 ay yasaktı cinsellik. Ben rahattım ama eşler malum. Sağlıkla kalın inşallah
Rosanna Minikmucize1 ay bende günüm güZel geçmez çay içmezsem 😁 En iyisi yarın kahvaltı da bir bardak açık çay için öğlen de Türk kahvesi keyfi yapın yanında da kuru incir :)
lentil Rosanna günde 1 bardak içebilirsin ben sormuştm doktoruma ama yine de içim çok rahat etmedi kafeinsiz granül kahve aldım onu içiyorm. Hamilelikten önce sabahtan başlıyordm filtre kahveyi demlemeye gün boyu içiyordum :)
Rosanna lentil ay bende filtre kahveyi içip içip spor yapıyordum :) şimdi günde bi kupa içecem 3 Aydır içmemişim sonuçta.kontrole gidince de sorcam.
Thutik Rosanna ilk 3 ay hiç içmedim ama 12.haftadan bu yana haftada 3-4 gün 1 fincan içiyorum. Günde 1 fincandan fazlası önerilmiyor diye biliyorum 🙄
Rosanna Thutik ben de 3 ay hiç içmedim.iki defa Türk kahvesi yapmıştı eşim sadece bana.Şimdi günde bir kupa filtre içmeye karar verdim.hiç çay çikolata tüketmeZsem iki kupaya çıkarım herhalde