Eda_98 suscarparimm Maşallah tam Urfalı olmuşuz bizdensin🥰 kırmızı Urfa top biberinin çıkmasını bekliyorum ya kahvaltı da ocakta közleyip misss
Naz_01 Elifggnc ilk aylarda o kadar etsiz çiğ köfte yedim ki benim kadar yiyen yoktur sanırım 😊.ton balığını yemedim hiç
Yenihesap Az önce 5-6 adet ciğköfte yedim doktorum kokoreç bile temiz olduğu sürece ne gibi bir zararı olabilir ki dedi o yüzden içim rahat çiğ et yoksa günlük taze ise bulgur zaten
Didem_678 suscarparimm Yemek ıstıyorum ama daha önce yasadım hamıleyken o yuzden yemıyorum ,neyse bu da Didem için de ye😂
Didem_678 Elifggnc Etsiz yıyorum ,domatesle Antep köftesı kendım yuguruyorum guzel oluyor ama etlı gıbı olmuyo ya😊
Didem_678 suscarparimm Yogururdum n olcak Aslen Tunceli Dersim den Babam Ama Çocuklugum burda geçti 😊
Elifggnc Ayy kızlar hepinize teşekkür ediyorum samimi yorumlarınız için 😍 dün gittim kendime çiğköfte aldım yedim bir mutlu oldum bir rahatladım anlatamam 😅
Didem_678 Elifggnc Afiyet olsun dogum yapayım bebegim bıraz toparlansın ,Alem yapcam Çiğ köfte ,Balık,Rakı acısı cıkcak😂😂
mervebolatkirac Elifggnc konserve ton balığı almış benim eşim de zararı olur mu acaba bilemedim diye 2 haftadır dolapta yatıyor 🤦🏻♀️
Ozlem23 Elifggnc konserve şeylerin yenmesi onerilmiyo ve çiğ yesilliklerin ama çok canım cektiyse bir tane yiyebilirsin tabikide
Miskokulum35 Elifggnc ton balığı yemedim bilmiyorum ama çiğ köfte yedim tane hesabı. Kabızlığa yüzde yüz çözüm diyebilirim
Fiknet Elifggnc doktorum ton balığı yasak demişti derin denizlerde yüzdüğü için civa miktarı yüksek olabileceği için yememelisin dedi