suscarparimm Elifggnc Ton balığını bilemem ama eşim urfalı çok yapılıyor aşırıya kaçmamak için çiğköfte yiyorum 🤷🏻♀️ Gebeliğim boyuncada herşeyi yedim abartmadan aşırıya kaçmadan
Demir06 Elifggnc ton balığı hem konserve olduğu için hem de dip balığı olduğu için yenmiyor,ama etsiz çiğ köfte yenilebilir
Elifggnc Asafimmm şuan google dan araştırma yaptım ton balığı için net cevap alamadım çiğ et çiğ balık yememek gerekiyor, ton balığı iyi pişmiş oluyor dimi? 🥲 ayy bilmiyorum bilen biri vardır umarım 😏
Elifggnc suscarparimm benim canım cok fazla çiğköfte cekiyo o zaman az da olsa yesem bisey olmaz dimi☺️
Didem_678 suscarparimm Ay bende cok severım ama yemiyorum ,cunku bılıyorum kendımı rahatsız olurum doktorum da yeme dedı etlı çig kofte😊
mervebolatkirac Elifggnc konserve ton balığı almış benim eşim de zararı olur mu acaba bilemedim diye 2 haftadır dolapta yatıyor 🤦🏻♀️
Fiknet Elifggnc doktorum ton balığı yasak demişti derin denizlerde yüzdüğü için civa miktarı yüksek olabileceği için yememelisin dedi
Betfer Elifggnc benimde canım çiğ kıyma yemek istiyor bi doğum yapsam çiğ çiğ yicem😂 çiğ etler zararlı ya yiyemiyorum
Demir06 Elifggnc arada yenir bence sık tüketmemek gerekir herşeyi,canınız istediyse birşey olacağını sanmam
Didem_678 Elifggnc Etsiz yıyorum ,domatesle Antep köftesı kendım yuguruyorum guzel oluyor ama etlı gıbı olmuyo ya😊
Didem_678 suscarparimm Yemek ıstıyorum ama daha önce yasadım hamıleyken o yuzden yemıyorum ,neyse bu da Didem için de ye😂
islimm__66 suscarparimm Nerelisin sen alış alış acı iyidir hem etli çiğköfte off çok güzel oluyor ya bizim o tarafta bir yıldır yemiyorum nasıl canım çekti şimdi olsa da yesemmm😌🥰
Eda_98 suscarparimm Maşallah tam Urfalı olmuşuz bizdensin🥰 kırmızı Urfa top biberinin çıkmasını bekliyorum ya kahvaltı da ocakta közleyip misss