Zeyneplena34 Kızlar 32+2 günlügüz az once geldik doktordan. Çok şükür durumu iyi kızımın. Ama doktor kilosu biraz ileride dedi. Biraz endişelendim. İlk kizim normal doğum olmuştu. Sizde durumlar nasil? 32 hafta kaç kiloydu bebeginiz?
Zeyneplena34 Elfsndkl Ay herkesin aşağı yukarı oyle korktum bende vallahi doğuramicam diye. Çok teşekkür ederim canım😌
Zeyneplena34 birprensesvebirprensannesi Canim avokado, haslanmis yumurta, kuruyemis, meyve, süt, yoğurt, bunlari eksik etmedim onun disinda herkes gibi ne ise onu yedim 😂
shinemuu Zeyneplena34 Kaşar peyniri eski kaşar mı taze kaşar mı? Herkes kaşar kilo aldırıyor diyor merak ettim.
aykizinannesi Zeyneplena34 bnde gittim 32de 2224 gram dedi iyi dedi banada küçük geldi sanki😂 arada 200 gram
Zeyneplena34 aykizinannesi Bence çok iyi demis biraz ileride dedigine gore 200 gr cık. 😂 Son haftalarda kilo artisi fazla oluyor
aykizinannesi Zeyneplena34 bnde gittim 32de 2224 gram dedi iyi dedi banada küçük geldi sanki😂 arada 200 gram
Nigli123-35 Ya bende 31. Haftamdayım hic alttan muayne oldunuz mu yarin benimde kontrolum var oyle bi ihtimalim varsa hazirlikli gitmek istiyorum… bu haftayi gecirenler yazabilirmi acaba 😔