Lalin2580 Kızlar merhaba bundan 5 ay önce amh değerime baktırmıştım 12.34 çıktı bende pco olduğu için yüksek olduğunu söyledi doktorum bu ay tekrar bakıldı 6.95 e düşmüş bu kadar hızlı düşebiliyor mu bu değer bilgisi olan var mı?
cookiemonsterr Lalin2580 herhangi bir bitkisel bişey de mi kullanmadın canm yada yemene içmene dikkat ettin mi
Deletedmom15262 Lalin2580 amh değeri yaşa göre düşüş gösterir yani bu kadar çabuk düşüş yada artış olmaz labuatuar ve saati ölçümü aynı yerlerde yapıldı mı? Genelde pcoslularda yüksek olur bu değer ama gebelik olmaz diye birsey yok hatta doktorların en sevdiği grup pcoslulardır rabbim aratmadan uğraştırmadan nasip etsin 🌸
Lalin2580 Ygmr15 anladım canım daha da düşer de rezervim azalır diye korkuyorum 5 ayda yarıya düşmüş resmen
Lalin2580 cookiemonsterr 7 ay önce dış gebelik geçirmiştim burdan bir arkadaş brokoli suyu önermişti tüpleri açıyormuş 10 gün kadar kullandım etkisi olur mu acaba?
Lalin2580 Ygmr15 umut oldunuz bana inşallah nasip olur bana da daha önceden bir erken doğum bir de dış gebelikten 2 kaybım var inşallah bu ay nasip olur🤲🏻
Lalin2580 Deletedmom15262 26 yaşındayım evet aynı yerde bakıldı ben de çok şaşırdım nasıl bu kadar çabuk düştü diye adet olmayı bekliyorum sonuçlarımı göstermek için rahim filmi çekilicem adet olduktan sonra inşallah gerek kalmaz rabbim nasip eder bu ay🤲🏻
Deletedmom15262 Lalin2580 insallah canım rahim filmi çok önemli bazen o çekildikten sonra kolay gebelik oluyor insallah hiç teferuatlı şeylere gerek kalmadan gebelik olur stres olmamaya çalış elde değil gerçi ahh ahh o stresler ama inşallah yolunda olur hersey hakkında hayırlısı olsun 🌸🤲🏻
Lalin2580 Deletedmom15262 inşallah gerçekten stres yapmamak elde değil daha önceden 2 kaybım var yine kötü sonuçlanır diye çok korkuyorum bir erken doğum sonrasında dış gebelik bu yüzden rahim filmi istedi doktorum tüplerde hasar kalıp kalmadığına bakılıcaktı ama hala adet olmadım bekliyoruz bakalım😔
Deletedmom15262 Lalin2580 kan pıhtılaşmaya bakıldımı? troidlere falan gebeliklerde 2 ’nin altında olması lazım troid
Lalin2580 Bakıldı canım 3.5larda tsh onun için ilaç kullanıyordum bıraktım son baktırdığımda 2.34 flndı pıhtılaşmaya bakılmadı ama doktorum kaybım olduğu için her ihtimale karşı oksapar vermişti gebe kaldığımda
Deletedmom15262 Lalin2580 anladım canım hayırlısı olsun insallah olumlu güzel sonuçlar alırsın insallah Allah yar ve yardımcın olsun💞