Semrakrbck Bebeğime hem gaz sancısı için hem de uyku düzeni için kehribar kolye veya bileklik almak istiyorum ama nereden almalıyım bilmiyorum önereceğiniz site sayfa vs var mı bide başka neye iyi gelir bilgilendirir misiniz
sukufee01 Semrakrbck naturelambers var insgramda ben ogluma ve simdiki bebise aldim. Biz cok faydasini gorduk
Elif2912 Semrakrbck bn cok memnunum kendimede aldim kiziminki orjinal sitesinden tots and moreden bnmde instagramdan kehribarkolyecim gamze sedefoglundan
cilekk_receli10 sukufee01 bebişinize nasıl kullanıyorsunuz ve ne gibi faydasını gördünüz bende dün kullanmaya başladım ama daha çok küçük olduğu için ayağına doladım gece ise çıkarıyorum 😊
sukufee01 cilekk_receli10 canim ben soyle soylim kolye aldim.4 yil oldu yebidogan iltibaren taktim gece cikarttim. Sabah gene taktim.bizim hic gaz sorununuz olmadi salya da oyle fos fos olmadi onluk takardim gunde 2 kez degistirirrim. Okdr azri salyada oyuzden yebidogan iltibaren takmak daha faydali diye dusunuyorum.. simdi bebisede aldim. Dogar dogmaz takicam.
sukufee01 Semrakrbck ben bileklik degil kolye aldim canim. Ogluma 4 yil once bal rengi olan bir kolye aldimgece yatarken cikartiyorrum sabah takardim. Gaz problemimiz olmadi bizim hic salyede az di simdi ise 2 ci bebise bir kolye begebdim ozel dizim mis renkli onuda ayni sekilde kullanicam
kozerr Semrakrbck ben kolye aldım canım dedim başta da iki kat sarar bileklik takarım ama hepsi aynı etkiyi gösteriyormuş araştırdım baya kehribar çok çeşitli renk renk olduğu için zevkine göre beğendiğini al ama bebişe alacaksan kolye al çünkü bileklik elimde uğraşır onunla devamlı
cilekk_receli10 sukufee01 ay maşallah valla benim ki çok gazlı 😒 bende kolye aldım işte ama ayağına doluyorum biraz daha büyüyünce boynuna takarım artık
kozerr Semrakrbck yok canım öyle bizim kolyeler gibi değil küçük bebeklere uygun ve her boncuk arasında da tek tek düğüm vardı yani kopsa bile boncuklar dökülmez
Leyla_33 Semrakrbck boynuna değilde kol bileğine ya da ayak bileğine takabilirsiniz. Ben öyle yapacağım ki aldığım yerde öyle yap anla dedi için rahat eder diye