Meltemmkbs Kızlar KOCAELİ de yaşayıp detaylı ultrasona kime gittiniz acaba ben İzmit’te üniversite hastanesine gittim ama bi arkadaşım için yazıyorum uyguna gittiğiniz bi yer varsa yardımcı olabilir misiniz 🙏🏻🙏🏻🌸
Elif3425 Meltemmkbs Gölcük medar hastanesine gittik bugün 20 dakika sürdü eşim tersane personeli diye 450₺ ödedik normalde 500₺ miş 😘
Tusami Meltemmkbs var ve çok iyi bu konuda ama özel hastane uygun değildir yine de isterseniz bilgi veririm
Feyza-nur Meltemmkbs en uygun umuttepe 230 tl alikahya ücretsiz eger randevu bulabilirse diğer hastaneler 400 tl den başlıyor
kaderelmci Meltemmkbs İzmit görüntülüme merkezi 260 tl yanlış hatırlamıyorsam arayıp Bilgi alabilirsiniz
Zehrali54 Elif3425 ben ozel akademi hastanesi nuri huseyinogluna gidiyordum ve hic ucret odemedim kendisi yaptı
Meltemmkbs Feyza-nur Ali kahya dediğiniz yer devlet hastanesi mi bende üniversite hastanesinde 230 a yaptırdım ama o randevu bulamıyor malesef Ali kahya dediğiniz yer neresi acaba nasıl randevu alınır
Feyza-nur Meltemmkbs evet devlet hastanesi alikahya kadın doğum hastanesi derince hastanesinin ek binası internetten randevu numarası var oradan aramanız gerekiyor
Zehrali54 Meltemmkbs kocaeli izmitte disaridan gelenler ne kadar ucret ödüyor bilmiyorum ama muayene ucreti 230 civarıydı o doktora randevu alirsaniz zaten detaylı ultrason yapacaktır kendisi
Meltemmkbs Zehrali54 sadece sürekli giden hastanalrına yapıyormuş malesef dışarıdan gelip sadece detaylıya almıyormuş ☹️
kaderelmci Meltemmkbs ben yatırmadım o yeri de burda biri önermişti ordan biliyorum arayıp bilgi almıştım