Ozbekfamily Kızlar 2 gündür kol altımda çatlak oluşumu farkettım kırmızı çığı gibi sok oldum neden oldu acaba gobegım çatlamadı kol altım çatladı şaka gibi😬 25+3 haftadan selamlar
Minigimyolda Ozbekfamily benim koltuk altim değilde kolumun koltuk altı hizasında çatlaklar oluşmuş karnımda çatlaklar yokken bnde şaşırdım
Pambikk Ozbekfamily aynı şekilde kol altımdan dirseğime doğru biraz çatlamalarım var daha neresi çatlayabilir daha değişik ne olabilir ki dedim ayak bileklerimin çatlaması oldu 😁
DenizSayer Ozbekfamily benimde öyle çok sinir bozucu askılı giymek istemiyorum resmen göbeğimde yok bacak arkalarımda dizime doğru koltuk altıma yakın yerlerde var göbeğimde yok kalçamda var hafif hafif ama koldakiler keşke göbekte olsaydı😕
Bgozdenurkol İç kollarım iç bacaklarım hatta ayak bileklerim den diz kapaklarımın arkasına kadar çatlaklarım var gel gelelim kaın bölgesinde 1 tane bile yok 🤣
Bgozdenurkol Esraali ya deme öyle gerçekten göbek hariç her yerim çatladı göğüs bile keşke göbeğim çatladaydı da buralar olmasaydı diyorum ben de 🤣
___konul666 Ozbekfamily 35 haftalık hamileyim karnımda çatlak yok ama kol altım kolumun ıc tarafı ve bacağımın ic tarafı çatlak oldu yani yalnız degılsınız