Melek__55 Benim yumurtlamam 30 Mayıs çatlama otuz bir Mayısta adetin on iki günü yumurtladim nezman test yapaym acaba 🙄🤭
Semiha_ Melek__55 üzerinden 14 gün geçsin daha net olur canım geç döllenme vs olsa bile en azından çıkar
Burcu-2910 Melek__55 benımde 23 Mayıs yumurtlama 25 Mayıs çatlama oldu heyecanlı şekilde bekliyorum 😀
Elifcc Melek__55 benimde 27 Mayıs yumurtlama 29 Mayıs çatlama adetten 6 gün önce çatlama gördüm geç oldu biraz dünde programa göre adet olmam lazımdı ama Ramazanda birkaç gün gecikmişti yine öyle olabilir
Melek__55 Burcu-2910 inşallah ikimizde olumlu sonuç alırız ben ilk defa yumurtlama gördüm teste ebru ceylan masajı yaptm normalde altı yedi aydır yumurtlama görmüyordum teste
Burcu-2910 Melek__55 bende Ebru Ceylan masajı ve onun testlerini aldım inşallah herkese olduğu gibi bize de vesile olur
Bfduam Melek__55 normal mi yumurtlama olmaması bazı aylar? Yumurtlama olmadığındaki aylarda da yumurtlama ağrısı gibi belirtiler oluyor muydu? ben hiç ovülasyon yapmadığımdan bilmiyorum yumurtlama olup olmadığını.
Melek__55 Elifcc yumurtlamadan on dört gün sonra adet olunur zaten eğer senin yumurtlaman tutarsa geç döllenme olacaktır büyük ihtimalle inşallah sonuç alırsın 🤗
Elifcc Melek__55 evet öyleymiş daha önce takip etmiştim bu kadar adete yakın yumurtlama olmamıştı bakalım nasip bekliyorum şimdi 14 gün sonra test yapacağım sizce yumurtlama gününü mü çatlama gününü mü baz almalıyım?