Sevaloz Merhaba hamis anneler, 14 haftalik hamileyim, ama bir turlu ne tavuk ne kiyma nede et turu yiyebiliyorum cok degisir bir tadi kokusu olusuyor😌 mide bulantilarim azaldi ama bu ucunu hala yiyemiyorum aranizda bu ucunden ayni anda tiksinen varmi?
Erd_g Sevaloz tavuk yumurta süt hatta çok sevdiğim halde sigara çay ilk 3 ay bunlardan tiksindim çünkü en çok tükettiğim şeyler hep bunlardı insan en çok neyi seviyorsa en çok neyi tüketiyorsa ondan tiksinme gelirmiş ama 4. Aydan sonra mide bulantıları geçince hepsini tekrar canım istedi şimdi hepsini yiyorum gene seve seve 😋😋
Yenihesap Sevaloz bunlara ek olarak salça soğan eşimin kokusu hepsinden tiksindim🙈 19 haftalık olduk özüme döndüm gecicektir inşallah
Sevaloz Insallah bendede degisir, cok takiyorum kafama protein eksikligi olcak diye korkuyorum, bebisimiz saglikli beslensin hepimizin insallah, duzelir diye umuyorum bende 🥴🙌
Adalina09 Sevaloz 9 haftalık oldum bende aynı sekildeyim kıyma et balık tavuk aklıma gelince bile midem bulanıyor
poyrazinannesi3547 Bende 8 haftalık hamileyim yumurta yoğurt tavuk çok kötü kokuyor yiyemiyorum parfüm sigara kokusu öldürüyor beni