Senemolcay 34 haftalık olduk biz bugün doktordan yeni geldim 2.400 gr. bebeğimin çok kilolu oldugunu söyledi doğumun zor olur dedi korktum acıkcası🥴 beyaz ekmek makarna pirinç tatlı ve meyveyi yasakladı el ve ayakta şişliklerim var kasılmam ağrım falan yok çok şükür sizlerde durum nasıl bebişleriniz bu haftalarda kaç kiloydu kasılmalarınız ağrılarınız oluyormu
Asanmerve Senemolcay bence fazla değil gayet normal ben 33 haftalığım 2040 kğ dedi gayette iyi benim haftamda olanlar daha iyi kilosu eşime de diyorum bebeğe kilo aldırmamız lazım beslenmeme dikkat etmeliyim diye
23101991 Senemolcay 34. Haftada bizim de 2410 gramdı. Doktorum gayet iyi, haftasıyla uyumlu dedi. Hareketlerini sıklaştır, bol bol çömelerek yer sil, suguat yap ki, doğumun kolaylaşsin dedi. 😊
Senemolcay Asanmerve normalde 34 bi hafta önde gidiyo dedi fazla kilo almaması gerekiyor doğumun zor olur dedi yaa sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil
Asanmerve Senemolcay tabiki sağlıklı olsunlar kilo önemli değil ama kilo da gayet iyi korkacak birşey yok bence bide cihazdan da fark ediyor net ölçüm yapmıyorlar