Sema99 Selam benim 12 günlük bebeğim var sleepy kullanıyordum ama çok kötü pişik oldu durmuyor bez değişikliği yaptım prima yenidoğan aldım kullanan var mı daha doğrusu memnun olan çünkü ağladıkça canı yandıkça bn kötü oluyorum resmen iki bebeğimde pek böle olmazdı bunda çok kötü pişik oldu ya 🌺💕
ozgeg_ Sema99 prima premium care alabilirsin. Ben henüz kullanmadım ama çevremdeki herkes onu kullanıyor ve çok memnunlar. Ben de onu kullanıcam inşallah😊
Gulsenkaragoz Sema99 ben kullandim canim prima bize iyi geldi snra bimin bezine basladim pisim kremi kullanmiyormusun biraz zeytin yagida surebilirsin iyi geliyor
Mlkegz Sema99 canım prima kullan bence de. Ve ıslak mendil kullanma saf su bile olsa içeriği kullanma ya pamukla temizle ya da su ile yıka
deryaersin Sema99 benim oğlum da 26 günlük premium care kullanıyorum çok memnunum pişik olmadı pişik kremi de bepanthol kullanıyorum
Sema99 ozgeg_ Gulsenkaragoz Prima aldım kullanıyorum inş iyi eder krem olarak bepanthol kremi kullanıyorum
cigdmpkr Sema99 Cnm bnm gorumcemde canbebe almıştı çocuğu ilk günden pisik yaptı şimdi prima kullaniyo
Sema99 cigdmpkr babam gitti hemen prima aldı eşim burda değil il dışında çalıştığı için annemde kalıyorum iki tane çoçuğum var üçüncü bebeğim olunca
Suelllomerr Sema99 sleepy aldım çocuğum naf oldu sızdırdı bide hep molfix aldım hem daha emici pisikte yapmadi dene bence
Nilayyy Sema99 sudocrem kullanın çok etkili ve ebebekte satılan baby me bezini kullanın kendinden kremli pişik konusunda çok etkili Prima çok kokuyor yoksa iyi bir bez ama