Deletedmom_5 Betull34 150₺ hamilelere diye biliyorum ben hamilelikten öncede oraya giderdim o zamandan Beri 150 veriyorum :) numarası instagram hesabında yazıyor olması lazım ama yazmıyorsa burdan atabilirim randevu hattını
Betull34 Deletedmom_5 teşekkür edıyorum reyap hstnesi nereida hn a gttk sabh ordan gelıyorum böyle bişe olamaz yaa devlet memurları yanında çok yumuşak kalır ve öyle nezaketszdki insanın suratnda hç mi gülümse tebessüm olmaz daha görşme bitmeden hçvişe demeden acil hamile hastam var diyip çıkıp gtti sordugum sorulara net cevaplar alamadım bile ve 2li test yaptrmştm 4 lü test için bir ısrar ettki anlatamam birz dşünelm pzrtesi yaptırablrz dedm randevularm dolu yardımcı olamayablrm dedi doktrdan trip yedk sebbsiz bide @Emine-53
Deletedmom_5 Betull34 Neden levent beyr gitmediniz adam pamuk gibi yumusacık ne sorsan cevaplıyor asla bıkmadan ve muaneleri geçistirmiyor uzun uzadı inceliyor :)
Aysdgrmnci Betull34 ben nereida hanımın takipli hastasıyım, şaşırdım anlattıklarınıza altı aydır onunla birlikte ilerliyorum. Sıkıntılı zamanlarımda bile inanılmaz ilgiliydi. Sadece çok garantici biri, risk almayı asla sevmiyor…
Betull34 Deletedmom_5 Randevu almştım 2hfta önce oraya şimdi levent bey e bakıcam inşallah dediğiniz gibi geçer:) tşk ederim
Aysnn3705 Tuba11 bnm doktorum da öyle gerçekten odasına girince 15-20 dk dan önce çıkılmıo her şeyi en ince detayına kadar anlatıyo her seferinde çok çok ilgili ilk üç y başka doktora gidiyordum iyimi değiştirmişim gerçekten
Tuba11 Aysnn3705 bende aynen başka doktora gidiyordum eski doktorumda çok ilgiliydi gerçi ama buna gidince bu daha çok hoşuma gitti bidaha da bırakmadım inşallah doğuma da çok az bir zaman kaldı burda yapıcam. Hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🥰
Aysnn3705 Tuba11 bnm ilk doktorum bayandı ve çok yüzeysel şeyler söyleyip gönderiyordu 3 aydan snra değiştirdim ve dediğim gibi her giddişimde en ince detaya kadar öğreniyorum
Kayraninannnesi Emine-53 Esenyurtta Esencan Hastanesine gidiyorum hamileliğimin başından beri Sevinç Mammadova hem ilgili hem bilgili çokta samimi rahat ediyor insan yanında tavsiye ederim 👍
gizemm08 Emine-53 beylikdüzü birinci hastanesi duygu mutluya gidin pisman olmayacaksınız her sorunuza gayet güzel cevap alıyorsunuz , bende kndisine gidiyorum .
Betull34 gizemm08 merhaba, kaç haftalk hamilesiniz ilk hamileliğiniz mi doktor nasıl biraz daha açabilir misniz artık çok dikkat etmeye başladm oyuzden soruyorum 18 hftalk benim
gizemm08 Betull34 evet ilk hamileligim baya araştırdım bender 11 hafta hamileyim hem güler yüzlü hem bilgili bir doktor bebek ve anne için titizlikle takip ediyor benim mide bulantılarım çok olduğu için her hafta serum taktırmak zorunda kalıyordum çalıştığım içinde nöbetçi doktorlara çok muayne oldum yani hemen fark ediliyor doktorumun farkı hep en az zararlı şeyleri vermeye çalışıyor ben tavsiye ediyorum inşallah doğuma kadar beraberiz duygu hocayla