Pelinbyrktrlr Cerenmete_ Evet ben şu an Iğdır’d yaşıyorum 37 derece daha şimdiden 🥵 Ütü olayı felaket olurdu… Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize😻
Geberikhamile Haftada cinsiyetlerini öğrenince başladım. İyi ki başlamışım şimdi 27 haftalığım 10 dakika ayakta duramıyorum. İkiz hamile olunca erken bitirmek istemiştim. Bezi maması kaldi şuan ☺
Cerenmete_ Geberikhamile Yaaa maşallah 🥰Bezi maması da alınır zamanla artık rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınızı 🥰
Cerenmete_ Merinosunannesii Herşeyi tamamlanmış ne güzel 🥰taşınma zor olmuştur rabbim analı babalı büyütsün 🤗dogumunuz nasıl geçti zormuydu 🌸
Merinosunannesii Cerenmete_ amin canım benim cok şükür doğumum cok güzel geçti sezaryen oldum isteğe bağlı spinal
Cerenmete_ Merinosunannesii Bende sezeryan olmak istiyorum biraz hamileliğim zor geçiyor serklaj olduğum için sağ salim kavuşmayı nasip etsin evladıma rabbim inşallah ☺️
Merinosunannesii Cerenmete_ aminnnn insallah Allah sana da bebeğine de uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin 🥰🧿
Sevimp Cerenmete_ valla ben ilk ogrendigimde hemen başladım 😃 hem kıza hem erkeğe gidicek şeyler aldım cinsiyet öğrenince de devam ettim 😃😃
ada94 Cerenmete_ bugün ilk defa başladım bende .25 haftalığım . E bebekte indirim vardı alayım dedim ☺️
SemihaKurt Cerenmete_ ben 28. Haftadayım cinsiyetini 16.da öğrendim öğrenince başladım yavaş yavaş almaya bi an da yüklenmek istemedim ve şimdi neredeyse bitti ☺️
aysimaninveprensinannesi 21.haftamdayim agiz mendili ve corap disinda bise almadim2. Hamileligin verdigi rahatlik ve cinsiyetini bilmememden dolayi