Bulutsevdasi Cerenmete_ klinkir çantamda var uzun yol için kullandığım. Ama bebek icin poadas marka çanta almıştı eşim hediye olarak. Onuda çok beğendik. İçi baya geniş. Su geçirmez bölümleri felan çok kullanışlı
Cerenmete_ Bulutsevdasi Hmm ben kılinkır çanta aldım bakalım şimdilik ama bu marka da aklımda bulunsun 🤗
Mervee5959 Cinsiyeti öğrendikten sonra başladım. 4. Ayda yavaş yavaş hepsini aldım bir anda yüklenmedim
Mom54544 Cerenmete_ belkide bilemiyoruz cozemedi daha 😂 Ben onu yaptırıyorum Pinterest te görmüştüm yuvarlak babynest kenar kısmı açılınca halı gibi oluyo daha kullanışlı geldi gözümde
bambam_betty Cerenmete_ 3 aylıkken bebek arabası alarak başladım. Sonra ara ara alarak tamamladım. 7.ayda her şeyim bitmişti alınacak. İyi ki öyle de yapmışım. Bi anda almaktansa, içime sine sine almak daha iyi oldu benim için.
Kumral5 27 giricem ama bikac parca bisey aldim sadece bide 10lu hastane cikisini aldim 1 ay sonra falan toplu alisveris yapmayi dusunuyorum bakalm hayirlisyla
aslannaz21 Cerenmete_ aminnnn hepimiz insallahhh rabbim tum bekleyenlere saglikli hayirli dogumlar nasip etsin
Selinbati Cerenmete_ öyle tabiki ilk kızımda erkenden almıştım oğlumda neden bu kadar geç kaldım Bilmiyorum 🤣
Mom54544 Cerenmete_ Amin inşallah hepimizin bebeği 😊 asıl bu hazırlar dar gini geldi gözümde benim o geniş geldi yuvarlak olduğundan ya