gamzosgamzos Cerenmete_ 15.haftadan itibaren ufak ufak başlamıştım 14.haftada cinsiyetimizi öğrenmiştik doktorumuz kesin demişti😂
Bulutsevdasi Cerenmete_ cinsiyetini öğrendiğimiz günün gecesi bir hevesle bir sürü kıyafet aldık. Sonra yavaş yavaş gördükçe aldım şimdi 31 haftadayim. Bebeğin hiç eksiği kalmadı. 34 haftada hastane çantasını hazirlicam inşallah
mminikmmucizemm birkedilianne aynennn 😂 öğrendiğim hafta almaya başladım 34 haftalık olduk yeni yeni bitti eksikler yoksa çok birikiyor
Cerenmete_ Ahu34 Odasını nasıl aldınız ben anne yani beşiğini Park beşik almayı düşündüğüm için beşikli almayı düşünmüyorum odasını normal çocuk odası almayı düşünüyorum 🌸
Cerenmete_ Dubletombikdoner Zamanla alınıyor 🤗Rabbim giydirmeyi de kullanmayı da nasip etsin aldiklarımızı 🤗🥰
Cerenmete_ Bulutsevdasi Maşallah 🥰Rabbim üzerlerinde görmeyi de nasip etsin sağ salim alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah 🥰çantasını ben kılinkır çanta tercih ettim siz nasıl alıcaksınız 🤗
Cerenmete_ Morvy Maşallah rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🥰zamanla tamamlarsınız artık 🤗
Bulutsevdasi Cerenmete_ klinkir çantamda var uzun yol için kullandığım. Ama bebek icin poadas marka çanta almıştı eşim hediye olarak. Onuda çok beğendik. İçi baya geniş. Su geçirmez bölümleri felan çok kullanışlı
dlnyny Cerenmete_ 12-13 haftalıkken ufak tefek şeylerle alışverişe başlamıştım. Hiç bir zaman cinsiyete göre alışveriş yapamam. Hem daha hesaplı oluyor inanın ufak ufak her ay bir şeyler almanız maddi açıdan da çok iyi olur.