Melike-Alya Kızlar ilk doğunca karınca yağı kullanan yada kullanmayı düşünen varmı ? İlk doğduğunda kullanınca büyüdüğünde tüylenme olmuyormuş sanırım bu konu hakkında biliginiz varmı ?
Lulemom Melike-Alya evet ama orijinal karınca yumurtasını ezip sürüyorlar. Aktardan alınan değil yani. Halama yapmışlar bebek gibi 😄 bana niye yapmamışlar diye kızıyorum. Ama halamda köydelermiş. benimkinde şehirde olunca bulamamışlar 🤷♀️
kubratopal35 Melike-Alya daha dün konusu acildi bizde 😂 eşimin babaannesine yapmışlar hiç bu yaşına kadar almamış halası da senin doğacak kıza yapalım dedi akşam ama cildine bı zarar verir mi emin degilim 🤷
Melike-Alya Lulemom Nerden bulcazki 🙄 siz söyleyince 2 tane karınca yuvası bozdum hiç yumurta falan yok 😢 Boşuna yuva yıktım günaha girdim 🤣🤣
Lulemom Melike-Alya valla bilmiyorum 🤣 köyde dağlık yerlerde oluyomuş sanırım. Bende hiç görmedim. Ama öyle anlattılar
Melike-Alya kubratopal35 aktarlarda olan baya cildi sızlatan tarzdaymış duyduğum kadarıyla şimdi ondan aldam cildine zarar verirmi bilemedimki kaş yaparken göz çıkarmayalımda
Melike-Alya -Cansu- bende bilmiyorum hakiki yumurta olması lazımmış onu nasıl bulcam . Aktardakilerde işe yaramıyormuş
kubratopal35 Melike-Alya burası biraz küçük bı yer ben ilk defa duydum hatta geçen halası seraya girmiş yuvanın etrafı doluydu beyaz beyaz yumurta ben sana toplarım dedi sürer miyim bilmiyorum ama ,🤭
-Cansu- Melike-Alya onuda nerden bulucaz ki 🤪 ben bidaha arştırim ozaman iyi bişi bulursam sanada haber verirm canım 😍