Esra_80 Ya kızlar ölümüne yiyesim geliyor 🤷🏼♀️Sizde de böyle olan varmı otursam koca karpuzu yerim😂ama biraz suyumuz fazla imiş karpuzda sulu olunca bir sabah bir akşam yşyorum 😋sizde şu aralar neye takıyorsunuz ne yemek istiyorsun 😂
Portakalgeliyor Esra_80 Ben karpuz hastası biriyim 😂 küçükken saat 5 te kalkıp karpuz kes anne diye uyanmışlığımı uykulu uykulu karpuz yediğim günleri hatırlıyorum 😂 hala değişmedi gece kalkıp daha karpuz kesicektik diyom happur hıppur 😂😂
Ozge98 Esra_80 özellikle geçen haftalarda bende öyleydim yemek bile yapmayıp karpuz ekmek yiyordum yemek yerine şu an canım o kadar istemiyor 😂
Betuledem Esra_80 ya gerçekten son günlerde inanılmaz karpuz yiyesim var ve suyum fazla. Dün doktorum son 1 ay dişini sık meyveyi bile sürekli yeme dedi. Karpuz da çok şekerli, suyu etkiliyormuş. Nasıl dayanıcam bilmiyorum 🤦♀️
Esra_80 Portakalgeliyor abov😂küçükten varmış sizin 😂😂karpuz sevdası uykudan kalkıp yemeyen de 😂😂afiyet şeker olsun 😍
Esra_80 Betuledem kaç haftalıksın canım benimde normalden biraz fazla dediler 🤷🏼♀️Ama ben dayanamıyorum malesef ucundan yşyorum napim 😂😬
Esra_80 Basakgul çilek zaten ilk aşerdim asla unutmam onuda bulamadık mı ahaha 😂 halada yiyorum 😂çağla değil de erikte bol canım istiyor 😂
Krizantem_ Esra_80 Bende karpuza vurgunum😂 sabah kahvaltısında da yiyorum peynirle çok iyi ikili oldugundan🤣
Esra_80 Dubletombikdoner sen benden de kötü çıktın bacım 😂 eşim bana diyor ne çabuk bitiyor bu karpuz artık adam büyük alıyorda 2 gün dayanıyor 😂kavun istemedi hiç 😂
XxKirmizibalik Esra_80 sabahtan akşama kadar soğuk karpuz yiyordum sonra ishal oldum ondan dolayı mı bilmiyorum ama aman siz de dikkat edin
Esra_80 XxKirmizibalik ishal değil de sürekli idrar geliyor bende 😬😂 Bende kiraz yaptı ishal akşam yedim karnım baya agrıdı bir dahada yemedim
Betuledem Esra_80 bugün 34+1. Dün kontrolde kızım 2680 gr çıktı, önden gidiyor, su da fazla olduğu için sezeryan için tahmini bi tarih belirledik. Bana da 1 ay sık dişini de sonra ne istersen ye dedi mecbur son ay sabredicem ☺️
Dubletombikdoner Esra_80 😁😂🤣adami batirdim kiz ilk çıktığından beri gunluk kavun aliyor yeter biktim diyor hahahah😁😂🤣kavuncunun devamli müşterisi olmus gecen de bebise hediyemiz olsun diye 1 tane daha vermis 🤣