24undebiranne Likapaa evet idael geliyor banada tam olmasi gereken gibi cunku herkes hic kilo almamissin diyor sadece yuzum boraz tombiklesti 😁
kahve-cekirdegim Likapaa 27+2 6 7 arasında gidip geliyorum 😀 4e kadar almadım 4. 5. Ayda 2şer kilo 6. Ay da işte 2 3 arasındayım 😀
hanimhanimcik Likapaa yoo gayet de iyiyim doktorum takibimi yapıyor süpersin kilon iyi diyor. bence siz biraz abartıyorsunuz kilo kompleksiniz varsa niye çocuk yapıyorsunuz ki🤣🤣
ZumrutHanim 3 aydir bebekleri kaybetme korkusuyla yasiyorum inan kilo catlak vs umrumda degil. hatta karnim azcok buyur gibi oldu nasi sevindirik oldum. gelmisim kac yasima zaten bu saatten sonra manken olsam nolur olmasam nolur diyorum. riskli gebeligi hayirla sonuclandirip saglikla kucagima alsam ins adagim var kurban kesicem sonra onlarin pesine kosarken veririm inş yeterki saglikli olayım diyorum. bazen aklima dogumda olecegim asiri kanamadan rahmimi alacaklari vsbsbs bi suuru vesvese geliyor cok evde durmaktan. gunese hasretim. felclilerle empati kuruyorum
hanimhanimcik ZumrutHanim aynen öyle kilo almışım çatlamışım ne olacakki gelip geçiçi şeyler evlatlarımız iyi olsun yeter ki. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bol bol okuyun vesveselerin gitmesi için, dualarım sizinle ve diğer tüm annelerle🥰
hanimhanimcik arkadaşlar tabiki kilo alıcaz içimizde bir beden büyüyor sağlıklı olanı da bu zaten, kilo verdim yada hiç almadım diye sevinmek çok saçma çünkü sağlıksız olmaması gereken birşey🤣🤣 doğumdan sonra verirsiniz bu kadar kasmayın ya