ilayda-52 Hamile anneler hamilelik şekeri olan varmı aranızda napıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz ben bugün ögrendim malesef ki ve doktor bebegin gelişimini etkiler dedi bana bilgi verir misiniz
Sermec27 ilayda-52 diyet yapıyorum canım 22 den beri 36 haftalık hamıleyım diyetisyene ya da endokrine yönlendirmedi mi doktorun
Aysunduruu ilayda-52 geçmiş olsun bende seker hastasıyım ekmek yok meyve suları yok portakal suyu hele hiç yok karpuz kavun muz hurma domates havuc domates salçası bunlar şekeri anında yükselten şeyler bilgin olsun ben bilmeden yedim içtim bebeğimi kaybettim dikkat et canım
denizeryigit ilayda-52 benim 24.haftada tespit edildi canım şuan 29 haftalığım diyet yapıyorum doktorum dahiliyeye yönlendirmişti orada düzenli şekerimi ölçmemi ve not almamı istediler eve cihaz aldım her öğün aç tok ölçüyorum şuan bir sorun yok şükür 🙏🏻
Sermec27 ilayda-52 yok diyete uyduğun sürece bir sıkıntı olmuyor benim en başından beri haftasıyla uyumlu gidiyor iri bebek değil
Aysunduruu ilayda-52 teşekkür ederim şimdi tekrar hamileyim cok dikkat ediyorum bende denge de tutmaya çalışıyorum işte dr ler detayli anlatmıyor canım