Minik_kalplim_ Müslin aldım dokusu çok güzel 😍 Ağız mendili ve body aldım çok beğendim🤩 Siz neler aldınız
Dilekcnkn Minik_kalplim_ Ya ben civilden müslin falan aldım dün ama babynest nasıl sizce güzel midir ?
ekoglu34 Yeppudaa cok yumusak degil ama dokusu fena degil. Ortu olarak kullanirim amaciyla aldim aslinda.
Sehertryk Minik_kalplim_ bizde bugün ana yani yatağı ve şort takımı aldık 😁🦋allh giydirmeyi kullanmayı nasip etsin
Dbe24 Annecibebekler bazen öğleden sonra getiriyorlar geçenlerde bebek kıyafetlerinde öyle oldu yine bi gidip bakın isterseniz
Dilekcnkn Minik_kalplim_ Herkes yazmış a101 de babynest biraz kalitesiz falan diye belki sizde almışsınızdır dedim teşekkür ederim
Annecibebekler durununannesiiiiii evet ben de 4 mağaza dolandım hiç birinde nevresim seti bulamadım. Geri kalan her şey vardı
Aylinsemih Minik_kalplim_ https://imgyukle.com/i/OZIMHq valla 2 tane market gezdim ilk girdiğinde 1 tane şey yoktu acaba bugün degilmiydi dedim sonra başka markete geçtim birde ne gireyim bu pike ay çok yüzmüş hemen kaptım 1 tane kalmış 20 tl ye aldım
Gupssse Annecibebekler ya bu nevresimi önceden de yine bulamadık bilgisi olan var mı neden böyle oluyor