Asafinnkardesii Balık yağı kullananlar acaba hangi sattlerde alıyorsunuz ben kahvaltıdan yarım saat sonra decavit ve d3 damla ile alıyorum acaba doğru mu yapıyorum bi yerde okudum akşam yemeklerle birlikte alın emilimi kolay olur diye siz nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar
Busclk Asafinnkardesii sabah kan ilacı, d vitamini bi de decavit derken balık yağıyla magnezyumu akşama bırakıyorum ben. Yemekten sonra hemen içiyorum:)
bitanembugram Asafinnkardesii Ben uyumadan önce alıyorum doktor iştah açıcı özelliği var uyumadan önce al dedi
Omerhatice Asafinnkardesii doktor kahvaltıda sonda 10 ar dakika arayla alabilirsin dedi bende öyle yapıyorum hem sonraya kalınca unutuyorum 😂
Lulemom Ben vitamini de omegayı da kahvaltıdan sonra içiyorum. Sonraya bırakırsam unutuyorum çünkü. Sabahtan hepsini hallediyorum 😄
Rumi123 Lulemom aynen bende öyle yapıyorum sabahtan tüm vitaminleri alıyorum akşama kalınca unutuluyor 🥰
Denizcyc Ben sabah tiroid ilacı, feramat kahvaltının başında da d vitamini damlası kullanıyorum. Hepsi aynı zamanda olmasın diye omegayı akşam yemeğinden sonra içiyorum.
Denizcyc Mavilotta birer saat arayla alıyorum 5-6 gibi uyanıyorum içip geri yatıyorum. 1 saat geçince de feramat içiyorum
Plttzhdd Asafinnkardesii yok canım tok karna istediğin saate alabilirsin benim sabah midemi bulandirdigi için akşam alıyorum.Vitaminle balık yağını dönüşümlü kullanıyorum.
Yagmur_Metinn Asafinnkardesii ben de akşam yemeğinden sonra alıyorum canım üzerinde de öyle yazıyordu. Hatta yağlı bir yemekten sonra yenilmesi tavsiye edilir diyor
Asafinnkardesii Yagmur_Metinn Bende öyle yapmayı düşünüyorum canım ama unuturum diye kahvaltıdan sonra alıyorum 😁😂