momtobe8 2bebek3gebelik ben yurt dışında yapmıştım doğumu. Orada da pusetsiz hastaneden kesinlikle çıkarmıyorlardı. Sebebi de puset içerisinde bebek güvende oluyor. Düşme gibi bir durumda koruma amaçlı. Puset dediğiniz anakucağı ise eğer o gerçekten bir ihtiyaç. Eğer aracınız varsa ve biryerlere sık gidecekseniz zaten zorunlu. Ve güvenlik için çok önemli. Bir de anakucağını almış olmak için almayan. Sağlam iyi bişey alın. Ben bir kere anakucağını bebek arabasına iyi takamamışım. Arabadan eve kadar gideceğim diye çok dikkat etmedim heralde. Hafif bir yokuş vardı binada. Ordan geçerken bi anda ana kucağı arabadan düştü. Ve ters bir şekilde. Allah korusun belki korunaksız bir anakucağı olsa kızım kafa üstü yere düşerdi. Anakucağı korudu yavrumu. sling ve kangurumu derseniz de ben kanguru ile daha çok rahat etmiştim. Nerden nasıl bağlayacağınız bebeği nereye koyacağınız belli. Slingde öyle bağla böyle bağla ben becerememiştim. Ben yürüyüşe fln çıktığımda kanguru kullanıyordum. Ama benim kızım ilk 3 ay ne sling ne kanguru sevmedi. Sonradan dışa dönük kullanabilince hoşuna gitmeye başlamıştı.
Aylinsemih cilekk_receli10 istagramdan alicam bebekli bi anne satıyor (minikkusbaby)sayfanin adı aynı zamanda çok güzel babynest satıyor değişik bir model minder gibi ortasındaki dikiş bozulunca minder niyetine kullanılıyor çok amaclı onuda alicam
cilekk_receli10 Aylinsemih aaa evet biliyorum o sayfayı gerçekten çok güzel ürünleri var güle güle kullanın şimdiden 🌼
birkedilianne 2bebek3gebelik Bebek pusetleri travel sistem arabalarda kullanılıyor ve büyük rahatlık aslında. Üstelik oto koltuğu olarak da kullanabiliyorsunuz.
Aylinsemih cilekk_receli10 daha almadım ısallh alicam birde markete falan giderken rahat olur obur türlü koca arabayı al git
birkedilianne 2bebek3gebelik Haklısınız o zaman elde taşımak zor olur ☺️ dolap a mutlaka bakmanızı öneririm
alyavetuna cilekk_receli10 benimki h.b sling diye bir marka instgramda yerli üretici bir kadın ben kanguruhuda pahali alinca slinge cok para vermek istemedim ama cok kaliteli cikti gerçekten çok memnun kaldım arkadaşlarımda fiyat kalite karşılaştırması yapjnca hep ordan aldılar bi bakın isterseniz hayat kurtariyir
cilekk_receli10 alyavetuna çok teşekkür ederim bende o sayfadan düşünüyorum açıkçası biraz tereddüt de kalmıştım ama öneriniz iyi oldu en kısa zaman da alıcam inşallah. Aynen bende kanguruyu biraz pahalıya aldım bi de slingi bir kaç ay kullanıcam o yüzden pahalı bişey düşünmüyorum bende
Atesbeyinannesi 2bebek3gebelik ben şey diye duymuştum şimdi bebekleri hastaneden çıkarınca özel araçla eve götürüyoruz malum arabaya da bebeği direkt bindiremeyiz puset ilk başlarda oto koltuğu görevi de gördüğü için mecburi tutmuşlar yani bir nevi Allah korusun bir kaza anında bebeği korumak için onu da internette yeni doğum yapan bir kadından duymuştum hastanesi böyle bir açıklama yapmış
Bernie Haydaa boyle bi zorunluluk olcagini hic duymamistim iyiki uyardiniz,tskler.. hanimlar bu uygun sayiliyormu,illa araba tipimi olmali, kardesimden kalma annem saklamisti,herseye para vermekten uyarsa bari burdan kurtarayim 😔
alyavetuna Bernie olur olur hicbisey olmaz insallah merak etmeyin.ben hastaneden çıkarken biç bıkmadılar bile neyle çıktığıma içiniz rahat olsn