Eg16 Arkadaşlar bebek arabasına çok hakim olan yardım edebilit mi pusete kaç aya kadar biner normale kaç aya kadar biner ve ben hep seyahat halimdeyim önerebileceğiniz bebe arabası var mıııı❤️❤️❤️
Mymother Eg16 benim kızım 11 aylığa kadar bindi ama zor oldu çünkü çok hareketliydi sıkılıyordu normalde 12 aya kadar kullanılıyor puset canım
Mymother Eg16 ben travel sistem aldım pierre cardin aldım on tane çocuk büyütür öyle sağlam ama tabi çok hafif değil 😀
annelinkoo Eg16 puset çocuktan çocuğa değişiyor ama yıllaaaarca kullanan çok az war. Sürekli seyehat hali warsa bence kabin boy olsun hem de hafif olanlardan rahat olur
Eg16 annelinkoo Bi tane kabin boy buldum yanındada puseti var 360 dere dönenlerden HUGGY EGG 360 bi bakabilirmsn bitanem sence nasıl tecrubem yok çok🥲
annelinkoo Eg16 aslında ben de tecrübesizim sadece baya araştırmıştım canım huggy den memnun olanlar çok ama baktım şimdi 13 kg diyo araba ne kadar hafif olursa o kadar iyi. Ben joie litetrax 3 aldım mesela pusetini de uyumlu alınca trawel sistem oluyor tekerler 360 derece we araba 9 kg ağırlığında https://www.e-bebek.com/joie-litetrax-3-tekerlekli-bebek-arabasi-p-joi-s1112djurb010 bi bak istersen 4 tekerlekli olanları da war ama bunlar çift yön değil tek kötü özelliği o yoksa taş gibi araba 🥰
Ayse32 Eg16 huggy egg 6 lı travel sistemi en kullanışlı olanı bunların içinde canım ben uzun süredir araştırıyorum ama aynı opsiyonda olanların çoğu daha pahalı en cok içimize o sindi bizimde yakın arkadaşım kullanıyor cok memnun
mothers_baby2021 Ben yoyko city travel aldım. 9 aya kadar kullanabilir diyorlar ama bu tamamen bebişlere bağı🥰360 derece dönebilen eşim ilk zamanlarda Evde kullanıp durdu 😂😂çok güzel iyiki almışız dedik fazla para vermeye gerek yok bemce
Eg16 Çoookk teşekkürler ballarr ozman iyi bi araba bakmışım zaten genel giyat hep 2000-2500 tl arası😍😍
Destinaa Ya arkadaşlar bu traveller hep mi ağır hep mi pahalı yok mu hafif fiyatı da biraz daha makul olan 😓
Kediannesi123 Destinaa kanz aldım çok hafif geldi bana evde kurup denedim daha dılarda kullanmadım ama
Eg16 Destinaa Genelde fiyatlar öyle bitanem letgoya bak bi istersen çok temiz bebe arabaları çıkıyor oradan