Minimalistmom Kızlar dün geceden beri kolum çok ağır şekilde ağrıyor gece uyutmadı ve bir tane parol içtim. Ağrı kesici kullanıyor musunuz her hangi bir sıkıntıda? İçim hiç rahat değil, hala ağrım var😢Napıcam bilmiyorum🤷🏼♀️
Gokyas Minimalistmom ben agri kesici yerine biorichi at kestanesi kremini kullaniyorum doktorum herhangi bir sorun gormedi kullanmamda
nursheenn Minimalistmom parol kullanılıyor diye biliyorum bende ama yinede ağrı için doktora görünseniz daha iyi olur sizin için geçmiş olsun.😇
Dua35 Minimalistmom böbrek ağrısı çektiğim dönem de günde 4 tane parol kullanıyordum çok Şükür sıkıntı olmadı ama doktorunuza da sorun tabi
Aylinak1n Minimalistmom benim migrenim var canım parol hamilelerin kullandığo tek ağrı kesici. Çok zor durumda mecbur kullanıyorum. Hatta doktorum bi tanesi yarım etki çok ağrın olduğunda tek seferde 2 tane içebilirsin dedi. Bi gün de acile gittim baş ağrım yüzünden oradaki doktorda günde 6-7 ye kadar içebilme hakkınız var dedi. Tabii ben yine de neticede ilaç olduğu için çok zor durumda kaldığımda içiyorum. Korkma o yüzden
birkedilianne Minimalistmom Kullanmıyorum. Diş ağrısından kafamı duvarlara vurduğumu bilirim. Ama kullanmadım kullanmam da
Darkess doktorum agrin olursa parol, buscopan kullana bilirsin dedi. asiri bel agrim oluyo ama ilac almadim. bir kez miqren atagim oldu o zaman parol aldim gerci etki etmedi ))