HticeAkan Kimse Yok mu hamişler kaç haftalıksınız hangi hastaneye gidiyorsunuz bebişleriniz nasıl hareketli mi biz 25haftalık olduk geceleri durmuyoruz gündüzleri biraz tembeliz🤗🤗🤗
Belissima HticeAkan benimde öyle gece olunca aktifiz nedense gün içinde çok az hareketlilik var ;) sanırım haftalarından dolayı daha ritmik değil hareketleri
Ebrublbl Ben 35 haftalığım antalya eğitim ve araştırma hastahanesine gidiyorum canımm bizde çok hareketliyiz maşallah 2 dk durmuyor 🙈😀👶🏻
KbraAcn HticeAkan evet az kaldı çok şükür 🙏 kepez devlet hastanesine bende kontrole gitmiştim çok memnun kaldım ama ne yazık ki evime uzak
hamis Ebrublbl doğumu nerede yapmayı düşünüyorsunuz . Doğuma Ender Atalay girmiyormuş bildiğim kadarıyla
Ebrublbl hamis hastahanenin hiç Doğumhanesi hakkında bilgin var mı canım tek kişilik mi mesela çok merak ediyorum
HticeAkan KbraAcn banada öyle çok yakında değil uzakta değil memnun kaldığım için gidiyorum herhangi bi sıkıntıda yaşamadım doktorumdan da memnunum😇
hamis Ebrublbl evet ben de çok memnunum çok ilgili ve bilgili bir doktor uzun uzun anlatıyor her şeyi söylüyor