Rabiaknsz Hanımlar günaydın sabah uyandığım da akıntım yoğun bir şekildeydi ve yeşildi internetten baktım enfeksiyon bakteri vs yazıyordu doktoruma mesaj attım doğuma girmiş dönmedi henüz böyle bir şey başına gelen oldu mu ?
Ysmmmnn Rabiaknsz büyük ihtimalle enfeksiyonunuz var idrar tahlili verip doktorunuz size uygunmolan ilacı yazacaktır
Esra-07 Rabiaknsz canım benim de öyle ydi bir gün oturken bir anda sancilandim yuruyemedim meğerse idrarım da çok çok yüksek derecede enfeksiyon varmış yanı bebeğe bulaşsa alacaklardı bebeği cok şükür bulaşmamıştı ilaç verdi onu kullanıyorum suan Cumartesi ikinci test vercem o zaman geçmiş mi geçmemiş mi öğreneceğiz
Rabiaknsz Ysmmmnn koku vs yoktu o yüzden tereddütte kaldım genelde koku kaşınma vs olursa enfeksiyon derler ya
Kubraylmz0 Benim sarı bazen beyaz renkli oluyordu enfeksiyon çıktı 1 kullanımlık içeçek bir ilaç vermişti suyla karıştırılıyordu siz yinede sorun mutlaka uygun bir şey verir doktorunuz
Busra3509 Nesliihang bnmde en basından beri var 3 gün sonfa dogumum var hala bitmedi Acaba dogum sonrasi bitet mi ki
Rabiaknsz Busra3509 bilmiyorum benim de en başından beri akıntım oluyor ama böyle ilk defa olunca tedirgin oldum