Zeyna27 Yumurtlamadan 11 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif kızlar adetime 5 gün vardı dün yaptım sizce sonuç değişme ihtimali var mı ??
ilkgebelik123-_ Zeyna27 canım bende 5 gün önce yaptım çıkmadı erken gebelikte adetten 1 gün önce yaptım kaset testte çıktı hayalet çizgi geç döllenme olunca sonuç hemen vermiyor o yüzden
Mavi34 Zeyna27 erken testler 6 gün önce sonuç veriyor. Çıkmadıysa yoktur büyük ihtimal ama regl günün geçerse yine yaparsin
KkubraOz Zeyna27 erken yapmışsın tatlım yumurtlamadan daha 11 gün geçmiş varsa bile anca kanda belli olur şimdi bikaç gün daha bekle sen. Hemen kötü dğşünme geç döllenme de olabilir
Zeyna27 Denizyildizii adete 5-6 gün kala diyor ama benim yumurtlamadan 10 gün falan geçmiş oluyor bende şüphe duydum yani bilemedim 🤷♀️
Zeyna27 ilkgebelik123-_ yani bekleyelim haklısın canım ilk gebeliğimde bi gün gecikme ile çok silik çıkmıştı kaset test ama 20 haftalık erken doğum yaptım 5 ay oldu hala olmadı
Mavi34 Zeyna27 tütmüş olursa ona göre hormon seviyen yükseliyor adette zaten ona göre oluşuyor. Sen biraz daha bekle en güzeli 3 gün sonra bir erken test daha yaparsin
sumlifee Zeyna27 değişebilir sonuç, çünkü çatlama gününü bilmiyorsun. Çatlama dan 13-15 gün sonra test belli oluyor
_gmzee Zeyna27 ben yumurtlamadan 11 gün sonra görmüştüm pozitifi ama çok çok silik.. zaten o gün beta verdiğimde de 18 çıkmıştı daha çok yeniymiş yani.. bence bekleyin biraz daha 3-4 gün sonra tekrar yapın test varsa elinizde