Goxun Arkadaşlar haftaya nts ye giricekmişim yaptıranlar bilgilendirebilirmi aç yada tok olmak farkedermi ,bebek hakkında ne gibi bilgiler veriyor tüm tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim🧚♀️
Siibeell Goxun bebeğin kalp atışlarını dinliyolar ve sizin sancılarınıza bakılıyo yaklaşık yarım saat sürüyo, bende ilk girdigimde hemen çıkıcam sanmıştım 😂
-Cansu- Goxun kaç haftalıksın canım. Ben hebüz nts çektirmedim ama tık karna çekiliyor diye biliyorum
34_21_23 Goxun tok gidersen bebeğin daha hareketli olur. İki başlıklı cihaza bağlıyorlar başlıklardan biri sancıyı biri bebeğin kalp atışını takip ediyor. Birde hareketler sayılıyor
34_21_23 Goxun bebek hareket edince sancı değeri yükseliyor bazen. Eğer sancı değeri hareketle beraber yükseliyorsa normal. Yok bebeğin hareketinden bağımsız yükseliyorsa gizli sancı çıkıyor diye değerlendiriyorlar
34_21_23 Goxun erken haftalarda gizli sancı varmı diye bakmaları olası bir erken doğum riski olursa farkedip önlem almak. Sonraki haftalarda da doğuma hazırlık varmı yokmu diye takip etmek için yapıyorlar. Mesela benim ağrılarım vardı kontrole gittim söyledim nst ye göre değerlendirelim dedi nst de düzenli sancılarım çıktı doğum yakın dedi ertesi gün doğurdum 😂 doğum sırasında bile son ana kadar bebeğin kalp atışları nst ile takip edildi
Goxun 34_21_23 30 haftalık daha çok erken bence ben hiç sancı fln hissetmiyorum şuan☺️ Sezeryan olmak istiyorum bi de zaten ne biliyimm biraz gereksiz gibi geldi şuan için bu nts 🥱