06ankara Aylin_dzgn Başka bir form da kizlar konuşmuşlar bebeğin sağ tarafa toplanması karnın sağ taraafnn şişmesi kasılma demekmiş biz bebek hareketi zannediyormusuz önemliymiş yani bendede olduğu icin doktorumu arad8m soyledim oda yarın gel dedi yarın gitcem artık nst olurum yujsek ihtimalle orda herşey belli oluyormus
Elif-Handan01 06ankara bende 30 +2 deyim yürüyüş yaptığımda sonlara doğru sağ taraflı kasılmalarım oluyor sanki sonra derin derin nefes alıp verdikçe geçiyor ilk tecrübem kendi kendime bende yoruldum ondan oldu diyorum ve devam ediyorum 😄
Angelangell 06ankara benimde normalde bebek solda olduğu halde sağa taraf daha şişkin oluyor kasılma olduğunu hiç dusunmemistim
Elif-Handan01 Bende 30+2 deyim doğumum 10 ağustosta gözüküyor bakalım hayırlısı iki hafta sonra doktor kontrolüm var heycanlıyım çok 🥰 hastane çantalarınu filan hazır mı kızlar hazırlıklarınız ne durumda
Uykucu2307 Elif-Handan01 ben dün hazirladim çantamı eksik bezim kaldı onu da alınca biticek cnm yatağını da aldık. Ne olur olmaz diye hazirlaniyorum
lily-11 Uykucu2307 benim de normal doğum tarihi 9 ağustos ama haziran ayında gelmesi bekleniyor bebişin🥲 dualarınızı bekliyorum en azından temmuz olsun🙏🙏
Mgs21715 Uykucu2307 biz de bugün 31 haftalık olduk 🥰 henüz doğum korkusu başlamadı.kasılmalarım başladı yavaştan o biraz tedirgin ediyor inşallah zamanında alırız evlatlarımızı kucağımıza 😍
Uykucu2307 buiyimi doğumdan sonra sıkı bi toplanma lazım bize. Kendimi bu şekil beğenmiuorum ya. Yinede bebeğimı kucama alimde
Elif-Handan01 Uykucu2307 benimde bir kaç eksiğim kaldı daha hazırlamadım ama haftaya en gec 32. Haftaya hazırlarım diye düşünüyorum
Uykucu2307 Elif-Handan01 yavaş yavaş hazırlamak lazım cnm. Ben biraz halsizim. Ablamgil yardımcı oldu.
DeryaKarakus Uykucu2307 bende uzun zamandır popo ve ayak görüntülerini görebiliyorum😊 başı aşağıda ve yüzü karnıma doğru dönük her gittiğimde
irorkay DeryaKarakus başının aşağıda olduğunu nasıl anladınız acaba ya da nasıl anlayabiliriz? bizim en son 28 de dönmemişti şu an 31 olacağız. Kontrolümüz 32 haftada. 🤷♀️
DeryaKarakus irorkay benim kontrolde doktorum söyledi bir de hareketleri göbegimin üstünde daha çok hissediyorum doktorum ayaklarinin orda olduğunu söyledi
Aylin_dzgn 06ankara benim bugün kontrolüm vardı hemde doğum iznine ayrılmak için rapor alacaktım çok şükür herşey yolundaymis ins sizi nde yolundadir
06ankara Aylin_dzgn ben yarını bekleyemedim nstye bağladı dktrum sancı çıktı onun içinde serum taktılar