Ebru_ylmz Ebru_ylmz biraz yürüyüş yapıp dikkat etseydim ilk 3 ay almazdım ama yasaklar falan çıkıp yürüyemedim malesef evde de olunca sürekli
BurcuArslan Ebru_ylmz aynen katılıyorum bendede 2 çocuk çıkamıyorum yani yürüyüşe dediginiz gibi 3 ay dikkat te etmedim bende yarın 19.hafta 76 kilo ile öğrendim 7 haftalikti su anda 18+6 82 kiloyum
Cicekanne0207 Eski9 peki doktorun sezeryan falan yaparız gibi bişey dedi mi açıkçası bende 104 kiloyum sezeryan istiyorum
Mercimek26 Ben varım. 96 yla hamile kaldım. Şu an 38+1 iz tam 100 kilo olmuşum. 4 kilo alarak tamamladım gebeliği gibi bişi oldu. Ama ben hareketli bi gebelik geçirdim.
Dortgoz 79 ile hamile kaldım üçüncü aydayım daha kilo almadım ama çok korkuyorum ipin ucu kaçarsa diye 🤦🏻♀️
Alii Gamzeadnan Ben 73 ile hamile kaldım şuan 30 haftalık olduk ve 85 kilo geliyorum🤦12 kilo aldım ilk aylar almadım sabit kalmıştım 5 aydan itibaren almaya başladım
MerveAkty Gamzeadnan ilk kızımda 84le hamile kaldım 85 le doğum yaptım şimdi 32+1 79 la hamile kaldım 81.5 olmuşum 😁🐣
birkedilianne Gamzeadnan Var var. evlenince bir kilo aldım ki😄 79 kilo ile hamile kaldım şuan 87 kiloyum😄
Gulbeyazk Gamzeadnan 79 ile hamile kaldım bir hafta önce 82.800 oldum canım bebiş de 1900 vardı şuan 32 deyiz iyi gidiyor bence
Asel05 Gamzeadnan 94 kilo ile hamile kaldım canım 29 haftaligim ilk aylar 5 kg verdim şuan 92-93 arasindayim
[silindi] Gamzeadnan ben 87le hamile kaldım 95 ile doğuma girdim oğlum şimdi kucağımda 20 günlük ❤️❤️ 85 kiloya düştüm
Umuhn Kilolu hamile kalanlar fazla kilo almıyor işin en güzel tarafı bu ben hiç almadım hatta verdim çok şükür 😊😊
SutlacimiYedimmiBen Umuhn aynen bnde toplamda 7kilo aldim 6si dogumdan 3 gun sonra gitmisti 1 i bana kaldi isin kotu tarafi ben emzirirken kilo alanlardanim