Hlyaaaa Ela20 iste bende bunu anlamiyorum ya. Ortak karar verelim konusalim dese yine sinirlenmicem. Bide boyle doldurulup bu sekilde konusmasi insani çileden cikariyor. Sana supriz yapcam ismini diyor bide 🤣🤣
Ela20 Hlyaaaa ismin sürprizi mi olur sizin içinize sinmezse ne kıymeti var rabbim bu erkeklere onların etrafına ailesine akıl fikir versin ne diyim
Chucky Hlyaaaa eşinizin gönlü yok ama sizin var. Kusura bakmayın da Eşinizin yaptığı resmen bencillik o zaman kendi babasının isiminş de koymasınn
baby_mama Hlyaaaa bence gerçekten babanın kendi ismini koyması bi garip, aynı evde neden aynı isimli 2 insan olsun ki 🤷🏼♀️ kayınpeder ismi olmasından farklı Ali çok güzel bir isim, koyan çok görüyorum ki biri benim 🖐️ bizimki Ali Uras olacak inşallah.
Hlyaaaa baby_mama ya babamin adi diye israr etmesi sinir bozucu. Seninki baba ise benimkide baba. Isim kotu olrugundan degil. Alinin yanina her isim olur ama o baba adini koyuyorsa benimkini de koyacak o zaman. Bendeki de baba. Bu babalar sadece erkek cocuguna emek harciyor diye bisey yok. Asil kiz çocuklarına daha cok emek harciyorlar. Okusun kimseye muhtac olmasin vs diye.
birkedilianne Hlyaaaa Sizin babanızın ismi çok net reddedilirken kendi babasınınkini koyma hakkını nereden buluyor ki. Ortalığı yakarım vallahi. Hele bir yazdırsın bana sormadan eve almam eve.
Taze_gebe Hlyaaaa o babasının ismini koyuyır da sizin babanızın ismini ne hakla istemeyebiliyor? Bunu anlamadım siz de tamamen bağımsız isim koyun o halde babaların ismi nedir ya yeni bi insana yeni bi kişiliğe
Hlyaaaa Taze_gebe su mantigi ortadan kaldirsalar artik gercekden. Surekli bir beklenti icindeler ya anne baba.
Puduhepa Hlyaaaa Mustafa Ali süper olur bence öyle de olsun ne demek benim babamın ismini istemiyor kendi babasının ismini koyuyorsa senin babanın ismini de koyabilir gayet
Det Ömer ali diye yeğenimiz var aşiri zor biri aşir hemde mustafa ali diye de var ama allahim cok zor bu ali ismi cok zor sanırım daha böyle yumuşatmasi bakımından güzel bir anlami uyumlu isim koyun postu görünce yazmadan edemedim 2 madur anne tanıyorum bu aliler cok zor
Hlyaaaa Det kayin babam iyi Allahtan 🤣 ona cekse iyi de iste. Bizim sorunumuz inatlasma. Ben onlari sevmedigimden degil.
ZeynepUstaaa Hlyaaaa Şahsen ben olsam o babasının adı diye diretiyosa bende babamın adı diye diretirdim sonuçta 9 ay ben karnımda taşıdım onu kusura bakmayın ama öyle bi saçmalığı kabul etmezdim ya benim dediğimde olcak yada hiç biri olmıcak
Hlyaaaa ZeynepUstaaa bende o yuzden ali deyince sadece mustafa ali olabilir kendi adini kiyacaksanda baya isim dusunduk ama said ismi uydu sanki o yuzden said olsun anlamida guzel dedik. Biz kararimizi verdik millet iste arayip arayip dalga gectiler esimle. Baban dururken bilmem ney.
baby_mama Hlyaaaa doğru siz haklısınız. Ya ikiniz de baba adı koyun ya da Ali de konmasın başka bi isim konsun.