mervegny Kızlar ne yemek yapacağım derdinden kurtaralım birbirimizi 🙂 Yarın ki menüleriniz nedir belki bende faydalanırım? 😟
Eceatar mervegny eşim grip bugün söyledi yarın sıcacık acılı çorba istiyorum diye müthiş tarhana çorbası biraz basit ama çocuğun yoksa sıkıntı yok iki kişi doyulur 🤗🤗
Rainn mervegny Keşke bende akşamları yemek derdine düşsem çalışıyoruz ikimizde akşam geç geliyoruz sadece çay atıştırmalık. Her akşam şöyle güzel güzel yemekler yapsam karşılıklı yesek ahh ah 😝
Evremanne Eceatar valla öğlen canım çekti hafif acılı tarhana egeliyiz domatesli sarımsaklı yaparız yanınada üzüm istedi canım köy ekmeğiyle (ki ekmek yemem) bir güzel yemişim anlatamam 🙋🏼
mervegny Eceatar Ne mutlu sana 😀 Benim eşim sadece çorbayla doymuyor bana kalsa kafi ama eşim anayemek olmadan doymuyor maalesef 🤷🏻♀️
Minikanne06 Tavuk hani şu kemikli olan varya kızartılıyo pilav yapcam salata olur bide heralde bugün makarnayla tamamladım günü😂😂
mervegny Minikanne06 Ohh en güzeli valla 😀👍 Eşimin makarnayla ve pilavla pek arası yok onun için hep fırın yada tencere yemeği yapıyorum bende yarına yapacak bişe bulurum illa ki 🤔😀
mervegny Rojinn Eveeet kesinlikle çok zor karar vermek beni çok zorluyor şahsen onun için yaptığım yemek 2 gün gitsin istiyorum 😀
Minikanne06 sudamlasi bakmaz olaydım cok güzel duruyolar 😂😂😂 o dediğin mangalda yediğimiz sanırım😆 benimki pirzola gibi çevirip kızartıyon ya ondan 😂
Evremanne Bebek olmadan önce döktürürdüm ama şuan yemek kokusu anında midemi bulandırıyor zorla bir iki çeşit yapıyorum onlarda uydurmaca 😄 bugün kocaya kakaladım işi ızgara balık var 😄
mervegny Evremanne Anlattığın bu halinle bile 1-2 çeşit yemek çıkarabiliyorsan helal sana daha ne olsun öpsün başına koysun 😀
sudamlasi Minikanne06 Allah ım ben ne yapsam ki yemek olarak🤷🏻karışık kızartmayla cacık fln yapsam çok ekmek yemiş olurum keşke evde bi aşçı olsa da yapıp önüme getirse😄
Minikanne06 mervegny musakka yap kıymalı yada kuru fasulye falan 😂😂 benim eşimin önüne ne koysan yer sarmısak maydonoz olmasın yeter😂😂
mervegny Minikanne06 Ne güzel onlarda çok önemli değil olmasada olur zorlamaz yani 😀 Dur bakayım belki kuru fasulye yaparım olmadı 🙄
Rainn mervegny 😀😀 He valla. Allah size kolaylık versin canlar bebiş doğsun bende başlarım yemek derdine 👍