Merimericik Hanımlarrrr hastanede veya evde giyeceğiniz pijamaları aldınız mı veya nasıl almayı düşünüyosunuz. Uzun mu kısa mı pijama mı gecelik mi yardım plsss. Önerilere de açığım fotoğraf atarsanız seviniirm. Herkese de fikir olmuş olur.. ☺️☺️❤️
ZEhrA_94 Merimericik elbise modellerinden al en rahatı Bn iki tane elbise 1 tane normal almıştım sadece elbiseleri giydim daha rahat ferah oluyor bebek den dolayı klimaları faln kptmıştık yanmııştım birde doğum sonrası alttan muayene ye geliyorlar birkaç defa elbise daha rahat oluyor ben düğmeli uzun tişört elbise tarzında almıştım
Aslic Merimericik bende bunun kararsizligindayim o yuzden son ana birakiyim havalara gore bakiyim diyorum ama sanirim bir kisa bir uzun kollu pijama takimi koyucam gibi 😂
asllakts Merimericik ben uzun kol pembe kumaşı ince bi pijama aldım sonra annem olmaz bu dedi sonda olacak gecelik daha rahat olur dedi beyaz bi gecelik aldık trendyoldan sabahlığı da olan bi tane de siyah pijama alt üst yarım kol düzgün bişey aldım öyle yani pijamaları hiç giymesem lohusa dönemi evde giyerim
Merimericik Aslic evet yaa son ana bırakmak en güzeli beden açısından da ama insanın kafası rahat etmiyo nolur nolmaz hazır olsun istiyo 🙈
Merimericik ZEhrA_94 öyle miii o zaman kısa kollu midi boy düğmeli gecelik bakayım ben 🙈 Birde kısa kollu uzun pijamalı takım bakayım bu ikisi yeterli olur mu sizce?
DilekDogan78 Merimericik ben daha az önce sipariş ettim uzun kollu ince aldım ama kapalı olduğum için uzun kollu tercih ettim yoksa sıcak olur diye kısa kollu alırdım ama şöyle birşey var biz doğum yaptıktan sonra kış geliyor kışın uyurkende giyeriz aslında uzun kollu da alınabilir açık ta olsan
Birtane2307 Merimericik 1 gecelik 1 pijama takimi (alti uzun ustu kisa kol) 2 tane de sortlu takim malum Diyarbakir bayagi sicak oluyor hastanede sicak bide evin icinde rahat giymej icin aldim o yuzden sende lohusa takimi alma onlari hastaneden baska giyemezsin bosuna paralar verme
momof3 Merimericik Ben iki normal doğum yaptım pijamayla daha rahattım gecelik koymadım hiç.Yatıp kalkarken falan rahat olmuştu.Ağustos sonu Eylül başı doğumum ama kısa kollu almam heralde uzun kollu kalın olmayan bi pijama almayı düşünüyorum
depsizoo Merimericik kısa kollu alıcam ben düğmeli ama bn pijama takımı değilde eşofman almayı düşünüyorum