Kızlar bana da nasip oldu yazmak. Sabah aile hekimliğine gittim idrar testi için ertesi gün kadın doğum doktoruma randevum vardı. Aile hekimliğinde sistem olmadıgı için geri eve dönmek zorunda kaldm ama çok zor yürüyorum fln sol bacağım kasıldı fln eve geldim kahvaltı yaptım çok tatlı bir uyku çöktü bana ve gidip yattım. Uyurken içimde bi pıt diye bir şey hissettim ki kalktım hemen suyum geldi şok oldum ne ağrı ne sızı hemen hastaneye geldik evime çok yakın doktorum muayen etti 3 cm açılmam olms yatıs doğum baslamıs dedi işlemler yapılana kadar ben yürüdm fln sancım yoktu 1 saat snra tekrad açıklığıma bakıldı ve 4 buçuk cm olms muayene esnasında çok acı çektim o yüzden hemen epidural istedim açıklığım uygun oldugu için yapıldı zaten odaya gelene kadar açıklık 6 cm oldu hareket ettm ama çok az yarım saat fln ağrı sızı hisseetmiyordum ebem tekrar baktı 8 cm olms doğumhaneye dedi hemen çıktık birden açılmam oldu ve normal doğum basldı 2 defa ıkındım 3.de büyük ıkınmamı sölediler ama ıkınmada çok zorlandm ağrım sızı olmadı ama baskıdan dolayı ıkınma bide ebe bastırıyor derken 3 ıkınmada oldu çok şükür.hastaneye 14.00 de geldim 18.12 de prensesimi kucağıma almstm çok şükür süreç hızlı ilerledi pek bsey anlamadm ama iyi ki epidural yapmısım diyorm rabbim tüm annelere yardım etsin herkese hayırlı doğumlar olsun inşallah 🤲🏻🧚🏻♀️