Minigimm0611 AltinYildizMom 18.haftada ilk hissetti şimdi 32deyiz karşı koltuktan görüyor daha anası kılıklı gene basladı diyor 😂
AltinYildizMom suscarparimm nasıl güzel biraz daha büyüse bağları da kuvvetlense diye dört gözle beklicem artık 🤗
AltinYildizMom Nur000 Çok iyimis 🤣🤣🤣🤣🤣 benimkide ilk zamanlar hep kulağını koyuyordu ne duymayı bekliyordu bilmiyorum ama guruldamaya hiç denk gelmedi 🤭
Mercimek26 Ben kendim 22 de anca hissetmiştim. Eşim o zamanlar hergün stetoskopla kalp atışlarını duymaya çalışırdı bi gün tak diye stetoskopu ittirdi. Eşimin o an ki mutluluğunu anlatamam. Şimdi 38+1 olduk. Eşimin daha sesini duyar duymaz hareketlenmeye başlıyor. Kızım şimdiden babacı olcağını belli etti 🥰
AltinYildizMom Mercimek26 5. yada 6. ay için bir yazıda okumuştum artık steteskopla dinlenilebilir diye ama denemedim tabi
Denizderya1937 Babamız ilk hissettiğinde gözleri parladı😍 her akşam oğlumuzla sohbet ediyor ve sürekli tekme atıyor bizim ki 😂😂 30 haftalığız şimdi dahada şiddetlendi hareketleri eşim sürekli canım acıyor mu diye soruyor hayır dedikçe ama çok sert vuruyor ben korkuyorum diyor 😂😂😂
Oznurunkoftesi Deletedmom23234 biz de 25. Haftadayız. Benim de oğlum çok hareketli ama babişi ne zaman elini koysa hareket etmeyi bırakıyor. Biz de bir türlü denk getiremedik. Yalnız değilmişim😂
Deletedmom23234 Oznurunkoftesi Sebebi de neymiş biliyor musunuz dün öğrendim burada☺️ babasının sesini ayırt ettiği için onu dinlemeyi ve hissetmeyi çok seviyormuş o yüzden duruyormuş 😅🤍🤍
Morvy AltinYildizMom tam hatırlamıyorum ama babası 19 haftaya yakın hissetti galiba eşim 1-2 haftalığına ankaraya gitmişti o sırada döndüğünde ben hissetmeye başladım sen elini koy şansını dene dedim tekmeyi yedim o haftalara göre şiddetli bir tekmeydi babasına hoşgeldin baba demişti galiba😅şimi 27 haftalık olduk kaburgalarıma vurmaya başladı
balbocegim27 Nur000 ben 18 haftaligim karnıma kafasını koyup duydum falan diyo ben daha kayma şeklinde arada hissediyorum o nasıl duyulsa bende evet he duydun diyorum hevesi kırılmasın diye duyduğu şey bağırsak hareketleri
hulya4627 AltinYildizMom ilk 19 haftada hissetti 26 ’dan sonra konuşurdu babası tepki verirdi hareketlenirdi hatta babasının geldiğini bile hissederdi öyle sert vururdu ki eşim acıyor mu diye sorardı 🙈😂 ama o gözlerinin dolması o gözlerdeki mutluluk herşeye değerdi 😍
Emineyldzlrr Babamız elini karnıma koyduğunda hissedemezdi ama şuan 25 haftalığız net bir şekilde hissetti çok mutlu oldu kendisi ve şaşırdı 💙👨👩👦
25647 32+3′teyiz geceleri ne zaman babası karnıma elini koysa elimin olduğu yere doğru kayıyor yavrum 😂ben farkında değilim geçen dedim gel şimdi tatlı yedim hareket edecek eşim diyor ohoo sen uyu biz kızımla her akşam buluşuyoruz,konuşuyoruz haberin yok😂