Eceatar BiraZ özel ama kızlar 10 haftalık hamileyim ve aşırı cinsel istek var sizde de olmuşmuydu acaba .
Gokhangurbet58 Eceatar evet o haftalarda oluyor hormonlardan dolayi bnm de olmustu simdi de oluyor ara ara 36. Haftadayim
Benbetus Eceatar normalldirrr🤭🤭👍🏼 Sııkıntı yok, yapabildiğin kadar yap, çünkü ilerleyen aylarda insanda istek olmuyor hiç 😬🙄
svmeybgl Eceatar bende ilk haftalarda yoktu şu an 12 haftadayım iki haftadır artan bir cinsel istek var 😅😝
Eceatar EsraElms allah allah herkes da farklı oluyor demek ki kendimi durduramıyorum fazlasının zararı olur mu acaba
Umayyyy Eceatar hayır tatlım olmaz. Bilakis mutlu eder. Risk vs yoksa. Hatta hiç olmadigin kadar orgazm olur, hiç bosalma digit kadar mukemmel bosalirsin. 😘
Rabiablt58gkts Muserrefnlfr bende yakınlaşınca mide bulantım oldu. Sarılmak bile itici geliyordu 😂 Halada oluyor ama ipleri elden bırakmamak lazım kendimi zorluyorum istemediğimden değil mide bulantısı engel oluyor. 😳😳
Mirvee @Eceatar yinede dozunu kaçırma bence ılk 3 ay zaten cocugun yerlesmesi için. Bı risk teskıl etmese bıle cokta fazla riske atma bence. Tabıkı sadece bir fikir sen bılırsın 🙏🏻
Mirvee @Eceatar tabıkı doktor en ıyısını bılır ama ne bıleyım 3 ayda cocuk anca yerlesıyor ya ilişki acılma yapabılıyor ya fazlası zararlı olursa diye endıselendım benımkı sadece bır uyarı 🤷🏻♀️