gokceunall Merhabalar güzel anneler💜 bir hafta sonra tatile gideceğiz 23haftalık hamileyim hamileyken denize giren anneler sıkıntı yaşadınız mı acaba?
Giba gokceunall ben denize sıfır yerde yaşıyorum ve denize de giriyorum devamli bir sıkıntı yasamadim yüzmek hamileler için faydalı diye birçok makale var havuzu pek önermiyorlar için rahat etsin istersen doktoruna danış derim şimdiden güzel bir tatil olsun 💃🥳🙏
Berenduru Karadumansu gokceunall ben 34 haftalık hamileyim doktorum rahatlıkla denize girebilirsin dedi. havuz kesin ve net yasak ama deniz sorun olmaz. bende haftaya düşünüyorum
Glbnpk gokceunall benim memleketimde deniz salya oldu ve koleraya karşı uyarı yapıldı. 😞 Sizin oralar temizse girmenizde zarar yoktur sanırım. ☺️
Gamzebrb gokceunall biz eşimle tatile gittiğimizde 8 aylık bi kadın sudan çıkmıyodu ben çok şaşırmıştım ben hamile olsam giremem diye ama kadın ne güzel yüzüyodu valla kendisi fizyoterapistmiş öneriyodu 😂
Karadumansu Duyduğum kadarı ile son aylarda girmek iyi değilmiş rahim açıldığı için denizden vs. çok bakteri ve hastalık kapılabilirmiş
YuvarlanamayanPandaa gokceunall bizde aynı soru içindeyiz bu ay sonu gidelim diyoruz ama ben korktum enfeksyon falan olur diye dedim deniz olamdan karadenizefalan. Gidelim dedim ay sonuna 25 haftalık falan olacagım çünkü