E-v-A101 Gokcenuroztan Allah yardımcın olsun bacııım Bir avazda kurtul inşallah ayyy kendim geldi aklıma 🥺🥺🥺🥺🥶🥶
E-v-A101 Gokcenuroztan dua edeceğim senin için ben 5 saaat çektim o suni sancıyı ama bebişim hep yukarılara kaçtı 😁 kanala bile girmedi yani düşün mecbur sezeryana geçtik çok şükür dört ay oldu. Beşiğinde yatıyor şimdi 🥰 bebekler belirliyor nasıl geleceğini den allahtan kendin ve bebeğin için hayırlısını dike elbet en güzeli en hayırlısı olur🙏🌸🌸
Aseless Gokcenuroztan Bizde bugünleri görecek miyiz acaba 15 haftalığız daha çok yolumuz var 😍 Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ❣️
Ttaz Sancı geldikçe yürü ve çömel birde dua et allah bir avazda kurtarsın sakın korkma herşey geçiyor
Baharxxx Canım sancı. Geldikçe ikin ve dizlerinin üstüne cömel acilman çabuk ilerlicek Allah bı sancida kurtarsın .daha dün doğum yaptım bende sıfır açıklık sıfır sancıyla 41 haftada suni verildi dediğimi yap 3 saatte doğur😄
Gokcenuroztan E-v-A101 suni olmadı sabah 9 da sezaryen oldum çıktım iyiyim şuan suni 7 saat boyunca aldım ama açılmam ilerlemedi