Bade41 Kızlar 32. Haftamdayım hergün kızımı sağ tarafımda oynarken hissederdim bugün sol tarafımda hissettim ve şu son 5-6 saattir hiç bir his yok sanki sağım solum boş kalmış ortaya toplanmış gibi ne olabilir yarın doktor randevum var inş kötü bişey değildir
Alininannesi40 Bade41 banada oldu bugün çikolata yiyip soluma uzandım bide ihlas ve asr süresi ayetel kürsü okudum oynadı cok şükür
Byzz Bade41 bene hergun oğlumun hareketlerini hissederim 26+2deyiz 25+4e hiç birşey hissemetim sabahtan akşama kadar ha tekme atar ha hareket eder derken gece oldu artık eşime soyledim çok korkuyorum bugün hiç hissetmedim diye artık doktoRa gidecektik ama ben ara ara bebeğime Kuran’dan sure dinletiyorum o zaman canavar gibi kıpır kıpır oluyor en son çare onu deneyim olmazsa gidelim dedim ilk actigimda hiç tepki yok ikincide baktım pıt pıt tekme atıyor çok şükür dedim derin bir oh çektim sende korkma canım dün de kontrolüm vardi doktoruma bu durumdan bahsettim yorgun düşmüştursun korkma falan dedi ama yinede öyle birşeyde gel dedi bilemiyorum seninki neden en çok sen ne yapınca hareket ediyordu onları yap canım içinide ferah tut birsey olmaz allahin izniyle 🙏
Rosezeynep Tatlı şeyler yiyip yürüyüp sola yatıp elinizi üstüne koyun hareket ediyor mu diye kontrol edin bi
Rosezeynep Ben hemen giderdim doktora 2-3 saat oynamazsa, Allah’a emanet inşaallah bir sıkıntı yoktur canım benim.
Seferyehatun Derin derin nefes al uzanıp o zamanda hareket oluyor canım, uyuyordur belki sorun yoktur, endişe etme
Bade41 Teşekkür ederim kızlar allah razı olsun çok şükür kıpırdadı kızım allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın hayırlı geceler ❤️❤️